SON DAKİKA

En Son Nokta

Büyük Doğu Fikir Ocakları 24 Haziran tercihini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin gerçekleştirileceği 24 Haziran öncesinde saflar sıklaşıyor. İBDA fikriyatının önemli oluşumlarından Büyük Doğu Fikir Ocakları’nın, 24 Haziran’da Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceği açıklandı.

Büyük Doğu Fikir Ocakları 24 Haziran tercihini açıkladı
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 266 kez okundu.

Merhum mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun fikir yelpazesinde hareket eden Büyük Doğu Fikir Ocakları’ndan 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklama yayınlandı. Mirzabeyoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı referandumundaki “Tavrımız doğrudan Evet’tir” sözüne atıf yapılan açıklamada, “Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la DEVAM diyoruz” denildi.

24 HAZİRAN, YENİKAPI RUHU’NUN TAMAMLAYICISI

Merhum mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun fikir yelpazesinde hareket eden Büyük Doğu Fikir Ocakları’ndan 24 Haziran seçimlerine ilişkin yapılan açıklamada, Batı emperyalizminin kuşatmasına dikkat çekilerek ülke ve millet olarak beka mücadelesinin verildiği ortamda 24 Haziran seçimlerinin ayrı bir önem taşıdığı vurgulandı. Mirzabeyoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı referandumundaki “Tavrımız doğrudan Evet’tir” sözüne atıf yapılan açıklamada, “24 Haziran seçimleri, 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandumun ve Yenikapı Ruhu’nun tamamlayıcısı olduğu açıktır. Bundan hareketle ‘Cumhur İttifakı’nın ve Recep Tayyip Erdoğan’ın, Müslüman Türk Milletinin hassasiyetlerine bağlılığını görüyor, biliyor ve inanıyoruz. Bu inançla ‘Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la DEVAM diyoruz!” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.