SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇALIK: EVLATLARIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Çocukların taleplerini her zaman önceliğine koyan Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen etkinlikte çocuklarla buluşarak isteklerine kulak verdi.

ÇALIK: EVLATLARIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 388 kez okundu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık çocukların taleplerini dinledi. “Beylikdüzü’nde ne istiyorsunuz?” sorusunu çocuklara yönelten Çalık’a çocuklardan, “Temizlik, güvenlik, trafik polisi, çevre temizliği, oyun oynayalım, hamburger yiyelim, dışardaki köpeklere yardımcı olalım” cevapları geldi.

“Var gücümle çalışacağım”

Çocukların istekleri doğrultusunda çalışacağının sözünü veren Çalık’a gelen bir diğer talep ise, “Sınıflar kalabalık olmasın” oldu. Çocuklardan bu talebin gelmesi üzerine Başkan Adayı Çalık, 5 yıla yakın bir süreçte Beylikdüzü’nde eğitim alanında yapılan hizmetlerin altını çizdi. Okulların bakımının yapıldığını, Yakuplu ve Gürpınar’da olmak üzere iki tane okulun ilçeye kazandırıldığını belirten Çalık, “Çocukların kalbinden gelen dilekler çok saf ve temiz… Ben de bu dilekleri yerine getirmek, çocuklarımıza daha mutlu bir gelecek ve daha mutlu bir Beylikdüzü bırakmak için var gücümle çalışacağım. Burada siz ailelere ve tabii ki biz yerel yönetimlere çok iş düşüyor” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.