SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’DE İSTİFA EDEN EDENE!

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan ‘belediye başkan aday adaylığı’ için görevinden istifa etti. Yönetim kurulu üyeleri Bülent Zeren ve Nejla Ruacan’da istifa edenler arasında. Seçim üzeri yönetimin nasıl şekilleneceği merak konusu. Favori ilçe başkan adayı haberin devamında.

CHP’DE İSTİFA EDEN EDENE!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.468 kez okundu.

CHP tüzüğüne göre belediye başkan adaylığı için kolları sıvayanların geçtiğimiz hafta istifa etmeleri gerekiyordu. CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan bu hakkını kullanarak istifasını il başkanlığına sundu.

Bozan’ın yanı sıra, etkili yönetim kurulu üyeleri Bülent Zeren ve Nejla Ruacan’da partide ki görevlerinden istifa etti. Bu iki ismin meclis üyeliği için istifa ettiği öğrenildi.

CHP Avcılar İlçe Başkanlığına 1 hafta boyunca örgütten sorumlu Başkan Yardımcısı Duran Meşeci bakacak. Daha sonra yönetim kendi arasında bir ilçe başkanı seçecek. Kulislerde Milletvekili Ali Şeker’in kardeşi Hasan Şeker’in ismi ön plana çıkıyor.

İSTİFALARIYLA İLGİLİ KİM NE DEDİ

Erhan Bozan, ‘Onur ve gururla 3 yıldan beri sürdürdüğüm CHP Avcılar ilçe Başkanlığı görevimden 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Avcılar Belediye Başkan adaylığına başvurmak amacıyla tüzüğümüz gereğince istifa etmiş bulunuyorum. İstifamı İl Başkanlığımıza sunarken beni yalnız bırakmayan ilçe başkan yardımcılarıma, gençlik ve kadın kolu başkanlarıma ve tüm örgütüme yürekten teşekkür ediyorum.’ dedi.

Bülent Zeren, ‘Değerli arkadaşlarım; siyasi mücadelemizi başka bir alanda da yapabilmek amacı ile bugün itibariyle CHP Avcılar İlçe yönetimindeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Cumhuriyet Halk Partisini Avcılarda başarıya taşımak için mücadele etmeye devam edeceğiz…

Nejla Ruacan, ‘Değerli arkadaşlarım, bugün itibarıyla CHP Avcılar İlçe Yönetimi’nden istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi’ni Avcılar’da başarıya taşımak için var gücümle mücadelemize hizmet etmeye devam edeceğim. Saygılar’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2 ADET YORUM YAPILDI
Nekadar bu ülkeyi seven varmış hiç haberimiz yokmuş Ekim 18, 2018 / 20:10 Cevapla

Okadar avcılara hizmet edecek gönüllü arkadaşlar varki üstelik kazanmak için paraları harcamaya hazır bekliyorlar. Peki avcılara belediye başkanı olacaksınız çok seviyorsanız ilk başta açıklayın maaş istemiyoruz deyin.hiç bir zaman insan karşılayacağız deyin

    Emin Ekim 18, 2018 / 22:41 Cevapla

    Doğru…

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.