SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’de Şişli, Küçükçekmece, Kadıköy ve Beyoğlu adayları belli oldu!

CHP’de aday listesinin belirlendiği MYK toplantısının ardından oluşan liste Parti Meclisi’ne sunuldu. PM’de yapılan oylamada Şişli’de DSP’ye geçen Mustafa Sarıgül’ün karşısına Şişli Belediye Başkan adayı olarak Muammer Keskin’in adaylığı kabul edildi. Ayrıca CHP Parti Meclisi’nde Beyoğlu’da Alper Taş, Şişli’de Muammer Keskin, Kadıköy’de Şerdil Dara Odabaşı’nın adaylıkları onaylandı.

CHP’de Şişli, Küçükçekmece, Kadıköy ve Beyoğlu adayları belli oldu!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 410 kez okundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da tartışmalara neden olan Şişli ile birlikte Küçükçekmece, Beyoğlu ve Kadıköy’de partisinin adaylarını belirledi. Kulislere yansıyan ilk bilgilere göre Kılıçdaroğlu, DSP’nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün karşısına aday olarak eski SHP Şişli İlçe Başkanı mali müşavir Muammer Keskin’i önerdi.

Muammer Keskin’in ismi MYK’nın ardından Parti Meclisi’nden de geçti.

Hayri İnönü: Ben olmayacaksam o olsun

İddiaya göre, dün genel merkeze gelen Hayri İnönü, parti yönetimine “Ben aday olmayacaksam Muammer Keskin olsun, kendisini desteklerim” dedi. Bunun üzerine konu Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) gündeme geldi ve Keskin’in aday gösterilmesinin Parti Meclisi’ne (PM) sunulmasına karar verildi.

Parti Meclisi’nde kabul edildi! 4 ilçe netleşti

Öte yandan saat 11.00’de başlayan MYK toplantısının ardından toplanan PM’de İstanbul’un 4 ilçesi için karar verildi.

Netleşen adaylar şöyle;

Şişli – Muammer Keskin

Küçükçekmece – Kemal Çebi

Beyoğlu – ÖDP Genel Başkanı Alper Taş

Kadıköy – Şerdil Odabaşı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.