SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’den HDP ile ittifak açıklaması: Gündemimizde yok!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yerel seçimlerde HDP ile ittifaka ilişkin, “Tabanla mutabakatı sağlayacak, en yüksek oyu alacak halkın belediye başkanlarıyla çıkacağız. Gündemimizde ittifak yok” açıklamasında bulundu.

CHP’den HDP ile ittifak açıklaması: Gündemimizde yok!
Kategori: Siyaset - Bu haber 4.853 kez okundu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yerel seçimlerde HDP ile ittifaka ilişkin, “Belediyeciliği biz biliriz, bu nedenle tabanla mutabakatı sağlayacak, en yüksek oyu alacak halkın belediye başkanlarıyla çıkacağız. Gündemimizde ittifak yok” dedi.

DURSUN ÇİÇEK “HDP’Lİ ADAYLARI ADAY GÖSTEREBİLİRİZ” DEMİŞTİ

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, “Kriterlerimize uyan HDP’lileri CHP’den aday gösterebiliriz. Yerel seçimler alternatifli. Başkan var, meclis başkanı var, meclisteki üyeler var. O şahıslara müdahalemizi, alternatifler konusunda karar süreçlerine dahilimizi HDP kabul ederse bu gayet olabilir.” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.