SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’NİN İKİ SİLAHŞORU ADAYLIKLARINI AÇIKLADI

Esenyurt CHP belediye meclis üyeleri Taner Uluğ ve Atakan Çiftçi belediye başkan adaylıklarını açıkladı. Başarılı meclis üyelerini ilçe binasında partilileri karşılarken büyük sevgi gösterisinde bulundular.

CHP’NİN İKİ SİLAHŞORU ADAYLIKLARINI AÇIKLADI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 201 kez okundu.

Taner Uluğ ve Atakan Çiftçi CHP’nin iki başarılı meclis üyesi olarak dikkat çekiyor. Meclisteki başarılı muhalefetleriyle halkın ve ilçenin sorunlarını sık sık dile getiren ikili dün ilçe binasında adaylıklarını partilileriyle ve kamuoyu ile paylaştı.
NE DEDİLER?


ULUĞ, ‘MUHALEFETİMİZİ HEP YAPTIK’
2014 yılından itibaren meclis üyeliği yapıyorum. Mecliste elimizden geldiğince muhalefetimizi yapmaya çalışıyoruz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla her zaman uyumlu çalışarak ilçede ki sıkıntıları hem İstanbul İl Başkanlığımıza hem de Ankara’ya taşımaya çalıştık. Hedefimiz CHP’nin bayrağını Esenyurt’ta belediyeye taşımaktır. Bu tek başımıza olacak bir şey değil. Bunu inşallah hep birlikte yapacağız’ dedi.


ÇİFTÇİ, ‘BELEDİYECİLİĞİ İYİ BİLİYORUM’
Benim aday olmamdaki en büyük neden partililerimizin Esenyurt Belediyemizi bir kez daha bayrağımızı taşımamız gerektiğinde ısrar etmeleri ve bu işi başaracağımıza inandığımız içindir.
1993 yılından itibaren bu ilçede hizmet veriyorum. Belediyede Fen işleri ve imar bölümünde çalıştım. 20 yıllık mimarım. Yeşil alanında, parkında emeğim var. Çamurdan kurtardığımız Esenyurt’un yeşil alanları, parkları, okulları peşkeş edildi. Belediyeciliği iyi biliyorum ve bu nedenle aday oldum’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.