SON DAKİKA

En Son Nokta

Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapıyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 825 kez okundu.

Yenilen seçim sonrası açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, ‘Sonuç İstanbul’a hayırlı olsun’ dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Bugünkü 23 Haziran’da yaptığımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi en önemli ifadelerinden biri Türkiye’nin demokrasi sürecine olacak olan katkısıydı. Ülkemize ve dünya kenti İstanbul’a bugünkü seçimin neticeleri hayırlı olsun. Önce bugün on binlerce hatta yüz binlerce diye ifade edebileceğim sandık başında görev yapan bütün yol arkadaşlarıma sandıklarda okullarda hizmet eden bütün arkadaşlarıma minnet duygularımı ifade etmek istiyorum. İyi ki varlar. Onlar bugünün demokrasi kahramanlarıydı. Biz Türkiye’de demokrasi saatinin tıkır tıkır çalışmasından yana olan taraftayız. Demokrasi saati 31 Mart’ta çalışmadı. Detaylara girecek değilim. Saatleri durdurarak zamanın akışını önleyemezsiniz

Açıklamalarına şöyle devam eden İmamoğlu:

Bu İstanbul’da bir sayfa kapandı, yeni bir sayfa açıldı anlamına gelmiyor. İstanbul’da herkesin ortak bir sayfa açması anlamına geliyor. İstanbul’da adalet, eşitlik, sevgi olacak. İsraf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek. Bunu yalnız bana oy verenler değil, seçimleri olgunlukla geçiren tüm vatandaşlarımız sağlamıştır. Her birine yürekten teşekkür ediyorum‘ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.