SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENKENT ET BALIK MAĞAZASI AÇILDI

AK Parti Esenyurt eski belde başkanı iş adamı Fethi Kaya’nın sahibi olduğu Esenkent Et Balık Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Milletvekili Tülay Kaynarca, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik ve Fethi Kaya birlikte yaptı.

ESENKENT ET BALIK MAĞAZASI AÇILDI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.082 kez okundu.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışta misafirlere pilav kavurma ikram edildi.

Yeni işletmeye bol kazançlar dileyen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ‘Esenyurt artık yatırımcılarında ilgisini çekiyor. Esenkent Mahallemizde yatırımcıların tercih ettiği mahallelerimizden. Sevgili dostumuz Fethi Kaya’ya bol kazançlar diliyorum’ diyerek gezdiği mağazadan alışveriş yapmayı ihmal etmedi.

KAYNARCA, ‘BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞTIK’

Açılışa katılan isimlerden biri olan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Fethi Kaya ile siyasette uzun yıllar birlikte çalıştığını belirterek, işletmenin açılışında yer almasının kendisini oldukça memnun ettiğini belirtti. Açılış sonrasında Alatepe ve Çelik ile birlikte mağazada incelemelerde bulunan Kaynarca, özellikle etlerin ve balıkların nereden geldiği ve kesimleri konusunda yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik’te açılışta olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtirken, Et ve Balık Kurumuna duyulan güvenin önemine dikkat çekti.

FETHİ KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Esenyurt’ta ki 2. Mağazasını açmanın mutluluğunu taşıyan iş adamı Fethi Kaya ise açılışa katılan dostlarına tek tek teşekkür etti. Kaya, ‘Et Balık Mağazaları Esenkent Şube açılışında bizleri yalnız bırakmayan Bölge milletvekilimiz Tülay Kaynarca, İlçe Başkanımız Yasir Çelik, Esenyurt Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe, Esenyurt Eski Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na, sivil toplum örgütü temsilcilerine, basınımızın değerli kalemlerine, bizzat katılım sağlayan ve çiçek gönderen bütün dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.