SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYESİ’NDE MÜDÜRE SALDIRI!

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ziya Seymen dün personel arasında çıkan tartışma nedeniyle tutanak tutmaya gittiği temizlik işleri müdürlüğü şantiyesinde saldırıya uğradı. Daha sonra darp raporu alan Seymen, emniyete giderek saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

ESENYURT BELEDİYESİ’NDE MÜDÜRE SALDIRI!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.051 kez okundu.

Olayın Temizlik İşleri şantiyesinde gerçekleştiği öğrenilirken olaydan sonra Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ziya Seymen soluğu önce hastane de daha sonra ise emniyette aldı. Önce darp raporu alan Seymen daha sonra ise emniyet teşkilatına giderek sunduğu dilekce sonrasında kendisine fiziki müdahalede bulunan şahıs hakkında şikayetçi oldu.

İŞTE O İFADE

Darp edildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne giderek kendisine saldıran şahıs hakkında şikayette bulunan Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ziya Seymen ifadesinde, ‘Ben Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yaparım. 08.05.2019 günü saat: 14:00 sıralarında belediyede işçimiz olan İsmail Karatay yine belediyede işçimiz olan Tayfun Aysal ve Mustafa Aysal isimli temizlik görevlilerinin aralarında tartışmalardan dolayı olayın olduğu yere gidip işçilerin savunmasının alınması için müdürlük içerisine gönderdim. Bu arada kavga eden işçilerden İsmail Yıldırım isimli şahsın akrabaları geldi. Bu gelen şahısları İsmail’in çağırdığı ve önceki tartışmalardan dolayı kendisine destek amaçlı çağırdığını öğrendim. Ben şahısları sakinleştirmeye çalışırken İsmail Karatay isimli şahsın amcasının oğlu olan ismini bilmediğim şahıs kargaşa sırasında bir anda benim sol yanağıma yumrukla vurdu. Polisi arayacağım sırada kalabalığın arasından araca binerek kaçtı. Darp raporu alarak polis merkezine geldim. Bana yumruk atıp kaçan ismini bilmediğim İsmail Karatay isimli şahsın akrabası olan şahıstan şikayetçiyim.’  İfadesinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.