SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN 2 BÜYÜK MÜJDE!

Esenyurt Belediye Meclisi bugün 2 önemli karara imza attı. Bu kararların hangi önemli kararlar olduğu haberimizin detayında…

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN 2 BÜYÜK MÜJDE!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 391 kez okundu.

Esenyurt Belediye Meclisinin Ekim ayı olağan toplantısı bugün gerçekleşti. Zaman zaman tartışmalar yaşansa da kavgadan uzak gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında 2 önemli karara imza atıldı.

 

HARÇLARDA YÜZDE 30 İNDİRİM

Esenyurt Belediyesi yöneticileri meclis gündemine iskan ve imar harçlarında yüzde 30 indirim, işyeri çalışma ruhsatlarında yüzde 30 indirim teklifi getirdi. Yine çalışma ruhsatlarından alınan sağlık harçları tamamen kaldırılsın önerisini de meclise sunuldu. Bununla birlikte 2018 yılında da indirilecek bu tarifelerin 2019 yılında da geçerli olmasına karar verildi.

CHP gurubunun da destek verdiği bu teklifler Perşembe günü meclise getirilecek. Bugün görüşmeye açılan ve karar verilmesi için Perşembeye bırakılan tekliflerin sadece AK Partililerin oylarıyla değil CHP’lilerinde desteğiyle, yani oy birliğiyle geçeceği öğrenildi.

KULÜPLERE 900 BİN YARDIM

Belediye meclisine gelen önemli konulardan biride spor kulüplerine yapılacak yardım konusuydu. Bu teklifte tüm meclis üyelerinin oyuyla kabul edildi.

Rakamlar açıklanmasa da resmi olarak 40 spor kulübüne 900 bin tl yardım yapılacağı öğrenildi.

Bu iki önemli kararın iki partinin meclis üyeleri tarafından destek bulması mecliste olumlu hava estirdi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.