SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT MHP’DE SERDAL ÇATANAK SESLERİ

Esenyurt Ordu Federasyonu eski başkanı Serdal Çatanak’ın Esenyurt ilçesinde MHP’den belediye başkan adayı olacağı iddia ediliyor.

ESENYURT MHP’DE SERDAL ÇATANAK SESLERİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 465 kez okundu.

Bildiğiniz gibi ismi daha önce Kabataş Belediye Başkanı adaylığı için geçen ESOF eski başkanı Serdal Çatanak, katıldığı bir televizyon programında teklif geldiğini ve bunun doğru olduğunu ancak siyasete girmeyi düşünmediğini belirtmişti.

Çatanak’ın ismi şimdi de Orduluların yoğun olarak yaşadığı Esenyurt ilçesi için geçiyor. MHP’ye yakınlığıyla bilinen ve bunu her platformda ifade eden Çatanak’ın bu konuda çalışma başlattığı ifade ediliyor.

Partiye yakın kaynak ve kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Karadenizli Bir aday üzerinde durulduğu ve bu konuda Serdal Çatanak’ında şansının yüksek olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.