SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT SAADETDERE MAHALLESİ’NDE BOZUK YOLLAR ÇÖP ARABASINI YUTTU!

Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek’in isyanı ile gündeme gelen ve defalarca meclis gündemini meşgul eden Saadetdere Mahallesi 6 ve 7. sokaktaki İSKİ ve yol çalışmaları vatandaşları bezdirmişti. Defalarca sökülen ve yapılan 6. sokakta ise dün çöp arabası sağlıklı yapılamayan yol çalışması yüzünden saatlerce çöken yolda kaldı.

ESENYURT SAADETDERE MAHALLESİ’NDE BOZUK YOLLAR ÇÖP ARABASINI YUTTU!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 35.042 kez okundu.

Esenyurt İlçesi, belediyenin yaptığı ve yapamadığı bozuk yollarla anılır oldu. İlçenin her mahallesinde kazılan bozuk yolları görmek artık sıradanlaştı.

Günlerce, hatta aylarca yapılamayan yollar hem mahalle sakinlerini hem de araç sahiplerini çileden çıkarır bir hal aldı.

Dün ise daha önce hem medyanın hem de meclisin gündemini meşgul eden Saadetdere Mahallesi 6. ve 7. sokakta yine bir skandal yaşandı.

Altıncı sokakta çöp almaya giden 34 ZF 2155 plakalı çöp aracı bir anda yeni yapılan yolun çökmesiyle olduğu yere saplandı. Şoförün ve mahallelinin şok yaşadığı olay sonrası çöp aracı vinç sayesinde yaklaşık 40 dakika sonra battığı yerden çıkartılabildi.

Mahalle halkını aylardır çileden çıkaran 6 ve 7. Sokaktaki çöp kamyonu mağduriyeti böylece skandallar listesine giren ilginç vakalardan biri olarak kayıtlara geçti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Reyhan Durmuş Haziran 26, 2020 / 14:26 Cevapla

Neden belediye suçlanır.
Sonuctaallah yapısı değil, kul yapısı .

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.