SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT’TA SİYASET KARIŞTI: SİNOPLU BAŞKAN AK PARTİLİLERİ İSTİFAYA DAVET ETTİ

Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu ensonnokta.com’un yaptığı bir haber altına sosyal medyadan açıklama yaparak AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik’i eleştirdi. Ekşioğlu’nun aynı açıklamada Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’yi övmesi ise dikkat çekti. Aynı isim daha sonra ilçe başkan yardımcısının paylaşımının altına AK Parti yönetimini istifaya davet etti.

ESENYURT’TA SİYASET KARIŞTI: SİNOPLU BAŞKAN AK PARTİLİLERİ İSTİFAYA DAVET ETTİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 712 kez okundu.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINI YERDİ BELEDİYE BAŞKANINI ÖVDÜ

Seçimlerin bitmesiyle birlikte Esenyurt’ta siyaset kızışmaya başladı. Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu ensonnokta.com’un 23 Haziran’da yaptığı ‘Esenyurt’ta Ak Parti Umutlu’ haberinin altına çeşitli yorumlar yaptı. Ekşioğlu bu yorumlarda İlçe Başkanı Yasir Çelik’i hedef alırken aynı paylaşımların devamında belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’yi övmeside dikkat çekti.

İŞTE O YORUMLAR

Erdem Ekşioğlu yaptığımız ‘AK Parti Esenyurt’ta umutlu’ haberinin altına önce,

‘Belediye Başkanımız kazanalım diye elinden geleni yapıyor. Günde 4-5 saat uykuyla çalışıyor ama ilçe başkanı cumhur ittifakı için değilde kendi egosu kibri için çalışıyor’ paylaşımı yaptı.

Hemen devamında ise ‘Hatta o kadar kibirli ki kendi meclis üyesine seni sildim diyebilecek kadar stklarla kavga edecek kadar’ diyor.

Hızını alamayan Ekşioğlu, ensonnokta.com’un başka bir paylaşımının altına, ‘Daha önce dediğim gibi ESENYURT ak parti ilçe teşkilatı skm si sınıfta kalmıştır. Keşke onların başına belediye başkanımız geçseydi. Eğer bu ilçe teşkilatı devam ederse korkarım ki ESENYURT belediyesi el değiştirir. Kibir, ego ilçede tavan yapmış hatta o kadar ki kendi meclis üyesine parmak sallayacak kadar şimdi oturup düşünsün başta Yasir Çelik ve yönetimi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISIYLA ATIŞTILAR

AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Şengezer sosyal medya hesabından ‘ESENYURT VERDİĞİN MESAJ ALINMIŞTIR.’ Paylaşımı yaptı.

Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu buna cevaben ‘ İlçe yönetimi komple istifamı ediyor aydın Aydin Şengezer başkanım’ yorumunda bulunarak ilçe teşkilatının istifasını istedi.

İKİLİ ARASINDA Kİ DİYOLOG ŞÖYLE DEVAM ETTİ

Aydin Şengezer: ‘işte sizin anladığınız sadece yıkmak daha iki aylık bir yönetime kimse don biçmeye kalkmasın senin de haddine değil istifa istemek’

Erdem Ekşioğlu: Ben istifa istemedim istememde ama sen yazmışsın ki mesaj alındı o istinaden yazdım haddimiz mi değil niye gelirsen ESENYURT halkı zaten 39 oy vererek istifa edin demiş bana kalmamış

Erdem Ekşioğlu: Bu arada aydın Aydin Şengezer başkanım ben sana başkanım diye hitap ederken ve fikrimizi söylerken sen bize hadsiz diye bileçek kadar kibirli ve egolusun ben burdan hitabetimi bozmayacağım ama yüz yüze geldigimde elinde öperim büyük başkanım.

Aydın Şengezer: yazılarının ne anlama geldiğini anlayacak kadar siyasi bilgimin olduğunu düşünüyorum inşallah yüz yüze gelince görüşürüz hiçte kibirli ve egolu olmadım ama şamar oğlanıda değilim.

Aydın Şengezer: biz kapı kapı dolaşırken esenyurt halkının sıkıntılarını ve isteklerini tespit ettik bunları düzeltmek iktidar partisi ilçe başkan yardımcısı olarak bize düştüğünü düşünüyorum bunun içinde mesaj alınmıştır yazdım -biz seçim rehaveti değil tekrar çalışmalara başlıyoruz başarımızın sırrıda bu işler sanal ortamda maalesef olmuyor çalışana halk karşılığını veriyor yerelde görüşmek üzere bu konuyu kapatıyorum

Daha sonra bu yazışmalara Esenyurt Belediyesi eski başkan yardımcısı Vejdi Vatansever katılıyor. Vatnasever paylaşımında

‘Erdem haddini bilmişsin daha fazla ileriye gitme istersen’ yorumu yapıyor.

Erdem Ekşioğlu ona cevaben, ‘Haddini bilmişsin derken Vejdi Vatansever abim ?????’ cevabını veriyor.

NOT: Yazışmalarda çok sayıda imla hatası söz konusudur. Yazışmalar özünü kaybetmesin diye hiç birine dokunulmamıştır…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.