SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURT’UN 1 YILLIK GÜNDEMİ ATM İLE FİNAL YAPTI!

Seçimin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen elle tutulur her hangi bir projeye imza atamayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt skandal kararlarına bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar birçok skandalı ile gündeme gelen Esenyurt Belediyesi özel bir sitede ki ATM’lere müdahale ederek yine gündem olmayı başardı.

ESENYURT’UN 1 YILLIK GÜNDEMİ ATM İLE FİNAL YAPTI!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 13.999 kez okundu.

31 Mart’ta seçildiği 1 yılı tamamlayacak olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bugüne kadar her hangi bir projeye imza atamadı. Sürekli skandal haberlerle gündeme gelen Esenyurt Belediyesi bu sefer AK BATI AVM’de ki ATM’leri koyulduğu günden 1 gün sonra kaldırarak yine gündem olmayı başardı.

Oysa Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt AK Partili meclis üyelerinin 2 defa mecliste önerge verdiği Esenyurt Meydanı’nda ki ATM’leri 4 aydır kaldırmıyor. Halkın kullanım alanında yer alan ATM’lerin ‘Özel mülkiyet alanında kaldığını iddia eden Bozkurt, AK BATI AVM yöneticilerinin kendi özel alanlarına koyduğu ATM’leri ise 24 saat içerisinde kaldırmayı kendine hak gördü.

ŞİMDİ MESELE ŞU:

Ak Batı AVM Yöneticileri kendi sınırları içerisine ATM koyuyor. Esenyurt Belediyesi yöneticileri koyamazsınız diyerek 24 saat geçmeden ATM’leri çekicilerle kaldırıyor. Yetmiyor ATM’lerin konduğu bölgeyi kepçelerle kırdırıyor.

AVM Avukatı neden bu işlemi yapıyorsunuz diye mücadele ederken ATM’leri hangi yasaya göre kaldırıldığını ve kendilerine tebligat yapılmasını istiyor. Belediye yöneticileri her hangi bir tebligat yapmadan ‘BİZ BÖYLE İSTEDİK’ mantığı ile müdahalesini gerçekleştiriyor.

AKBATI YÖNETİMİ ESENYURT BELEDİYESİ İLE ALAKALI AÇIKLAMA YAPIYOR. VOLUM:2

Emin Beyaz paylaştı: 24 Şubat 2020 Pazartesi

ŞİMDİ SORU ŞU:

AK BATI AVM’deki ATM’lerle alakalı hızlı ve anında müdahale neden yapıldı?

AK Partili Meclis üyeleri belediye meclisinde 2 oturumda Esenyurt meydanına konulan ATM’lerle ilgili önerge verdi. Meclis üyesi Harun Oruç’un verdiği önergede halkın kullanım alanına konulan ve çirkin görüntü oluşturan ATM’lerin kime verildiği sorgularken kaldırılması gerektiğini belirtti.

Siz ESENYURT BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİ Esenyurt Meydanında bulunan ATM’leri 4-5 aydır neden kaldırmıyorsunuz?

Mecliste verdiğiniz sözlü cevapta orası binaya ait özel alan yorumunda bulundunuz. AK BATI AVM’den kaldırdığınız ATM’lerde AVM’nin kendi özel alanı içerisindeydi.

Siz bir uygulama yaparken şahıslara göre mi yoksa yasalara göre mi uygulama yapıyorsunuz?

Yasalara göre uygulama yapıyorsanız Esenyurt Meydanı’ndaki ATM’lere aylardır neden dokunmadınız?

Esenyurt Cumhuriyet Meydanına konulan ATM’lerin kirasını kim alıyor?

CHP AVM’YE MÜDAHALEDE BULUNUYOR(MUŞ)

Konunun en vahim durumu ise CHP’nin AVM’ye müdahale ettiği iddiasıydı. Hem AVM’yi yöneten KAYYUM Atilla Karakülah hem de Mahalle Muhtarı Cavidan Karakülah CHP’nin AVM yönetimini ele geçirmek için bir takım çalışmalar başlattığını iddia etti. CHP Mahalle Başkanı Murat Aydemir’in bir whatsap gruba attığı mesajı basın mensuplarıyla paylaşan Cavidan Karakülah bu gurubun yaklaşan kongre öncesinde AVM yönetimini ele geçirmek için çalışma başlattığının altını çizdi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’e soruyorum. İddialar yenilir yutulur değil. Mahalle başkanınızın AK BATI AVM’ye müdahale etiği iddiası konusunda tutumunuz ne olacak?

AVM kongresi yaklaşırken mahalle başkanının müdahalesini siz mi yoksa belediye başkanınız mı istedi?

Bir siyasi parti AVM kongresine neden müdahale etmek ister?

Hem AVM’yi yöneten Kayyum, hem de mahalle muhtarı Cavidan Karakülah bu gerçeği çekinmeden basın mensuplarıyla paylaşırken hafta sonu yapılacak kongrede netice şimdiden merak konusu oldu…

AKBATI YÖNETİMİ ESENYURT BELEDİYESİ İLE ALAKALI AÇIKLAMA YAPIYOR…

Emin Beyaz paylaştı: 24 Şubat 2020 Pazartesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.