SON DAKİKA

En Son Nokta

ESNAFA MASKELER ESNAF SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİNDEN

Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi koronavirüs sebebiyle gerçekleştirdiği çalışmada esnaflara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

ESNAFA MASKELER ESNAF SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİNDEN
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 19.117 kez okundu.

Esanaflara sunduğu katkı ile bilinen Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi çalışmalarını sosyal yardımlarla sürdürüyor.

Kooperatif Başkanı Gürsel Doğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay Esenyurt Merkezi’nden başlayarak esnafların yoğun olduğu bölgelerde maskeleri dağıtarak onlara sağlıklı günler diledi.

GÜRSEL DOĞAN: 200 BİN BİZDEN 25 BİN TL HALK BANKASINDAN

Koronavirüs sebebiyle devletin esnaflarla sağladığı imkanlar konusunda ensonnokta.’ya açıklama yapan Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Gürsel Doğan, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde işlerinin olumsuz etkilendiğini beyan ederek talepte bulunan esnaf ve sanatkârların Halkbank’a olan kredi borçlarının, Nisan, Mayıs ve Haziran anapara ve faiz ödemelerini 3 ay süreyle faizsiz olarak erteleneceğini açıkladı. Esnafım adına teşekkür ederim. Hazine destekli krediler yıllık Kooperatiflerde %4,5 esnafa 200 bine kadar kredi veriyoruz. Esnaflarımıza bir destekte Halk Bankası’ndan geldi. Koopertiften kredi kullanmayanlar Halk Bankası’ndan 25 bin TL faizsiz kredi kullan bilecekler’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.