SON DAKİKA

En Son Nokta

Eyüp Keskin, ‘Sonuna kadar AK Parti’

Esenyurt Göle Mollahasan Köyü Dernek Başkanı AK Parti belediye meclis üyesi aday adayı Eyüp Keskin hemşerilerini AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ile buluşturdu. Gölelilerin her zaman AK Parti’nin yanında olduğunun altını çizen Keskin, hemşerilerinden Azmi Ekinci’ye destek istedi.

Eyüp Keskin, ‘Sonuna kadar AK Parti’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 643 kez okundu.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya çok sayıda Ardahanlı, Göleli ve Mollahasan Köyü Kültür Derneği yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmasında Azmi Ekinci’nin Esenyurt için çok önemli bir aday olduğunun altını çizen AK Parti Meclis Üyesi aday adayı Eyüp Keskin, ‘Allah var biz Azmi başkanı sevdik. Onun ve partimizin başarısı için var gücümüzle çalışacağız. Mollahasan Köyü Başkanı olarak bu sözü veriyorum. Göle Federasyonu kurucularındanım. Geçmişte 113 nolu Taşıyıcılar Kooperatifi yöneticiliği yaptım. Her nerede görev yaptıysam toplumumuza dokunan ve katkı sunan bir çalışma içerisinde oldum. Bu toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Ekinci Göleleri kucakladı

Eyüp Keskin sonrasında mikrofona gelen Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, Esenyurt’un imajının birileri tarafından bilinçli bir şekilde kötülendiğini belirtti. Ekinci, ‘Esenyurt birilerinin aksine hak etmediği algıların gölgesinde kalan bir ilçe. Anadolu’nun izdüşümü olduğu gibi, Balkanlardan, Orta Asya’dan, Ortadoğu’dan renklerin gelip bir mozaik haline dönüştüğü, 72 milleti 1000 yıl yöneten bir medeniyetin izdüşümü şekline dönüşen bir yurttur.

Araştırma yaparken insanlar bana 250 bin Suriyelinin yaşadığını söyledi. Başkalarına sordum 150 bin dedi. Herkes değişik bilgiler verdi. En iyisi devletin kaymakamına sorayım dedim en doğru bilgi ondadır ne kadardır diye sordum 56 bin Suriyeli var dedi. 6 binde kayıtsız var. Bunlarda gelip Avrupa’ya geçmek isteyenler. 3 kişiden biri Suriyeli algısı oluşmuş. Yanlış bir algı bu.

‘Esenyurt güvenli bir ilçe’

Emniyet Müdürüne Suriyelilerin suç oranını sordum. Dedi ki sıfıra yakın. Bu konuda yanlış bir algı var. Bunu hep birlikte düzeltmemiz lazım.

Asayiş ve madde bağımlılığı ile alakalı ulusal medyaya mal olmuş bir algı var. Esenyurt bunu hak etmiyor. Birileri Esenyurta ya yanlışlık yapıyor ya da Esenyurtlu kentine sahip çıkmıyor. Emniyet müdürümüze bu konuyu da sorduk. Burada ki suç oranı ve madde bağımlılığı istatistiği nedir? 39 ilçe arasında 9’uncu sırada. Nüfusa oranladığınızda 17. Sırada oluyor. Hani bu ilçe kötüydü. Reyna’yı patlatan adam İstanbul’un tüm ilçelerini gezdi, kaçtı kaçtı bizim Esenyurt’un polisi başarılı bir operasyonla onu bu ilçede yakaladı. Demek ki bizim polisimiz oldukça başarılı. Bu kötü imajı inşallah hep birlikte düzelteceğiz’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.