SON DAKİKA

En Son Nokta

Fatih Erbakan: O planları bertaraf edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ramazan dolayısıyla yayınladığı mesajda önemli konulara değindi. Erbakan, “Oluşturacağımız dış politika perspektifi ve kurulacak olan D-60 ve İslam Birliği, dünya Siyonizminin köleleştirmeye çalıştığı bütün insanlığın kurtuluşu ve Adil Bir Dünya düzeninin kuruluşu için en büyük umut olacaktır.” dedi.

Fatih Erbakan: O planları bertaraf edeceğiz
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 476 kez okundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, ülkenin ve milletin karşı karşıya kaldığı sorunları gören, bu sorunların kaynağını bilen, çözümü için sözü ve projesi olan bir siyasi hareket olduklarını belirterek, “Bugüne kadar yapılan bütün hizmetler için, bu hizmetleri yapanlara teşekkür ediyoruz. Yapılan her hayırlı hizmeti, atılan her olumlu adımı takdir ediyoruz. Türkiye’nin geleceğe doğru yürüyüşünde katkı sahibi olan her bir insanı tebrik ediyor ve hayırla yad ediyoruz.” dedi.

Eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz

Erbakan, Ramazan dolayısıyla verdiği mesajda şunları söyledi: “Bizler Yeniden Refah Partisi olarak, yapılmayanı yapmak, eksik olanı tamamlamak, Yeniden Büyük Türkiye’nin temellerini oluşturacak projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bir ülkenin zenginliğinin ancak üreterek olacağı açık gerçeği ile geleceği planlıyoruz. Maddi zenginlik için yüksek katma değerli ürünler üretecek, toplumsal zenginlik için ahlâki, manevi ve bilimsel kalitesi yüksek insanlar yetiştireceğiz.
Bir taraftan ülkemizin geleceği için çalışırken, bir taraftan da mazlum coğrafyalara umut olacak, onların kurtuluşuna vesile olacak bir dış politika perspektifi geliştireceğiz. Türkiye’nin öncülüğünde oluşturulacak D-8 gibi yeni uluslararası birliklerle Avrupa Birliği’nin, ABD’nin ve diğer tüm küresel güçlerin Türkiye’yi bekâ sorunu ile karşı karşıya bırakan, İslam coğrafyasını kana bulayan planlarını bertaraf edecek adımları atacağız.

Oluşturacağımız dış politika perspektifi ve kurulacak olan D-60 ve İslam Birliği, dünya Siyonizminin köleleştirmeye çalıştığı bütün insanlığın kurtuluşu ve Adil Bir Dünya düzeninin kuruluşu için en büyük umut olacaktır.

Ülkemizin köklü geçmişi, milletimizin inancı, bilgi birikimi ve irfânı bu büyük hedefleri gerçekleştirmek için yeterlidir. Yeniden Refah Partisi olarak biz, bu dinamikleri harekete geçirecek kıvılcım olma azmi ile hareket ediyoruz.

Ramazan Ayı’nın rahmet, mağfiret ve bereket dolu manevi iklimini soluduğumuz bu günlerde en büyük duamız Vatanımızın ve Aziz Milletimizin bekasının daim olması, ümmetin birlik olmasıdır.
Ramazan Ayı’nı ailenizle, akrabalarınızla, komşularınızla huzur içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum. En sevinçli günlerimizden olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.