SON DAKİKA

En Son Nokta

GAZANFER KARAKAŞ’TAN KEMAL DENİZ BOZKURT’A, ‘TRİBÜNLERE OYNAMAYIN’

Sıkıştığı her durumda Sayıştay Raporlarını öne süren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a AK Parti Grup sözcüsü Gazanfer Karakaş’tan bomba cevap geldi. Karakaş, ‘10 aydır beceriksizliğinizi ve basiretsizliğinizi kamufle edemezsiniz. Sürekli Sayıştay raporunu öne sürüyorsunuz sorarım savcılığa bir suç duyurusunda bulundunuz mu? Kocaman bir hayır’

GAZANFER KARAKAŞ’TAN KEMAL DENİZ BOZKURT’A, ‘TRİBÜNLERE OYNAMAYIN’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 13.165 kez okundu.

Esenyurt Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci oturumu yine sert tartışmalara sahne oldu. Özellikle Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un bir kez daha gündeme getirdiği Esenyurt Üniversitesine tahsis edilen arazi ve imar konuları meclisi gerdi.

KARAKAŞ’TAN BOZKURT’A HODRİ MEYDAN

Mecliste sürekli alkışlamalarla Belediye Başkanının gaza geldiğini ifade eden AK Parti Grup Sözcüsü Gazanfer Karakaş, ‘Kimse burada güç gösterisi yapmasın. Sürekli bunu gündeme getiriyorsunuz. Bu ülke güçlülerin yönettiği bir yer değil, kanunlar var.

Yolsuzluk ve usulsüzlükler var diyorsunuz. 10 aydır iktidardasınız geçmiş döneme ait savcılığa bir suç duyurusunda bulundunuz mu? Yok.

Buraya vatandaşlar getiriyorsunuz onların alkışları ile sürekli suçlamalar yapıyorsunuz tribünlere oynuyorsunuz.

10 aydır ortaya bir şey koymadınız sürekli AK Parti grubuna gönderme yapıyorsunuz.

Sayıştayın eleştirdiği, uyardığı, olmaz dediği konularla alakalı canlı yayında buyurun tartışalım. Bakalım eleştirilerin gereğini yapacak mısınız. Orada söylenen tahsisleri iptallerinin gereğini yerine getirebilecek misiniz?’ diyerek belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u eleştirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.