SON DAKİKA

En Son Nokta
Muhammet Düdükcü
Muhammet Düdükcü

GELECEK PARTİSİ BAĞCILAR GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MERTCAN KAPLAN OLDU

Gelecek Partisi İstanbul’da yapılanmasını sürdürüyor. Partinin Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı olarak Mertcan Kaplan atandı. Kaplan, atanma belgesini il başkanı İsa Mesih Şahin’in elinden aldı.

Bilgileri Kopyala
GELECEK PARTİSİ BAĞCILAR GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MERTCAN KAPLAN OLDU
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 5.735 kez okundu.

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından yaklaşık 3 yıl önce kurulan Gelecek Partisi, Bağcılar’da ki teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Yakup Mertcan Kaplan atandı. Kaplan, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan tören ile atama belgelerini İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in elinden aldı. Törende Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Ahmet Demir’de katıldı.

Yakup Mertcan KAPLAN Kimdir?
Bağcılar ilçesinde dünyaya gelen Kaplan ilk orta ve lise eğitimini Bağcılarda tamamladıktan sonra, üniversite eğitiminin bir kısmını yurt dışında geri kalan kısmını da İstanbul Altunbaş üniversitesinde tamamlamıştır. 2016 Yılında Kaplan Sürücü Kursu CEO’luğu, 2017 İASKF Yönetim Kurulu Üyeliği, 2017 Ruba Fed Yönetim Kurulu üyesi, 2021 Remline Gayrimenkul Limited Şirketini kurdu ve 2022 Florya Spor Kulübü yönetim kurulu Başkanlığına seçildi. Yakup Mertcan Kaplan evli ve 1 çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!