SON DAKİKA

En Son Nokta

HALİS DALKILIÇ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

AK Parti’nin 3. bölgede ki en önemli milletvekili adaylarının başında gelen Halis Dalkılıç dün Avcılar İlçesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşların gönlüne dokundu.

HALİS DALKILIÇ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 224 kez okundu.

Avcılar Belediye Meclis Üyesi Şenol Aydın, Mehmet Çılgın ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle ilçede önemli noktaları ziyaret eden Dalkılıç, Avcılar’ın varoş diye adlandırılan mahallesi Yeşilkent’i de unutmadı.

Burada vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Dalkılıç, mahalle esnafınında çayını içmeyi ihmal etmedi.

Yeşilkent Mahallesi’nin yanı sıra Fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Dalkılıç burada hükümetin gerçekleştirdiği reformlardan bahsetti. Dalkılıç ve beraberinde ki ekip daha sonra Avcılar İtfaiye Müdürlüğü ve İSKİ gibi önemli kurumları ziyaret ederek partisinin yaptıkları projeler noktasında 2 kurumun çalışanlarına bilgi verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.