SON DAKİKA

En Son Nokta

HANÇERLİ’DEN ESNAFA MÜJDE

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli Avcılar Karslılar Derneğini ziyaret etti. Avcılar’ı nasıl yöneteceğini anlatan Hançerli, ‘Projelerimizle Avcılar’ın esnafınında yüzünün güldüreceğiz. 50 bin öğrenci Avcılarlı esnafımızdan alışveriş yapacak. Hemen yanı başımızda bulunan 3 üniversitenin öğrencileri bizim esnafımızdan alışveriş yapacak’ diye konuştu.

HANÇERLİ’DEN ESNAFA MÜJDE
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 415 kez okundu.

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli Avcılar Karslılar Derneğini ziyaret etti. Avcılar’ı nasıl yöneteceğini anlatan Hançerli, ‘31 Mart’ta Avcılar geleceğini oylayacak. Avcılar, Avcılarlı bir hemşerisini seçecek’ ifadesini kullandı.

ESNAFA MÜJDEYİ VERDİ

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli çalışmalarına hızlı başladı. Avcılar Karslılar Derneğini ziyaret eden Hançerli, ‘Avcılar’ın tamamını karış karış gezeceğiz Avcılarlı vatandaşlara projelerimizi teker teker anlatacağız. Avcılar aynı zamanda bir öğrenci kenti. Bu bölgede yaşayan öğrencilerimizle ilgili projeler geliştireceğiz. Öğrencilerin vakitlerini Avcılar’da geçirmelerini sağlayacağız. Biz üniversite kenti nasıl olur biliyoruz. Örneği de hepimizin bildiği yer Eskişehir. Avcılar’ı da üniversite kenti yapabiliriz. Avcılar’da esnaflarımıza şu müjdeyi veriyorum. 50 bin öğrenci Avcılarlı esnafımızdan alışveriş yapacak. Hemen yanı başımızda bulunan 3 üniversitenin öğrencileri bizim esnafımızdan alışveriş yapacak’ diye konuştu.

BATHONEA’YI TURİZME AÇACAĞIZ

Avcılar’da her ilden insanları olduğunu ver burada huzur ve güven içinde yaşadıklarını ifade eden Hançerli, ‘Anneler babalarda öğrencileri Avcılar’a huzurlu bir şekilde gönderecek. 24 saat açık kütüphaneler yapacağız. Aynı zamanda bilgisayarlarıyla da gençlerin sohbet ederek çalışacakları kütüphaneler yapacağız. Kültür sanat merkezleri, spor merkezlerini inşa edeceğiz. Avcılar hem deniz hem de gölü olan zengin bir kent. Avcılar Marmara Caddesi denize kadar ulaştırmayı planlıyoruz. Birde Gümüşpala’da gölümüz var. O gölün önündeki caddede Marmara Caddesi gibi yapmayı düşünüyoruz. Ve biliyorsunuz ki Bathonea gibi bizim bir nimetimiz var. 800 bin yıl öncesine dayanan bir mağara var. Kazılar yapılıyor devam edecek. Orayı turizme açacağız. Dünyaya Bathonea’yı tanıtacağız. Dünyanın her bir yerinden turist gelecek’ şeklinde konuştu.

AVCILAR SAHİLİNDEKİ SIKINTILAR GİDERİLECEK

Avcılar sahili ile ilgili sıkıntıları gidereceklerini belirten Hançerli, ‘1 Nisandan sonra Avcılarlı sahilini kullanmaya başlayacak. Avcılar sahilinde spor hocaları, aerobik hocaları Avcılarlı vatandaşları bekliyor olacak. Ben Avcılar’da gerekli güvenliği sağlamak için her şeyi yapacağım. 24 saat boyunca Avcılar sahilinde vatandaşların güvenle gezebileceği bir yer haline getireceğiz’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.