SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN KARACA DAVASINA SAHİP ÇIKTI

AK Parti 3. Bölgede yıllardır başarılı performansıyla taktir toplayan Milletvekili Harun Karaca yapılan milletvekilliği listesinde yer almamıştı. Karaca, bugün yaptığı resmi açıklamada her zaman davasının yanında olduğunu ve gece gündüz demeden çalışacağını belirtti.

HARUN KARACA DAVASINA SAHİP ÇIKTI
Kategori: Siyaset - Bu haber 372 kez okundu.

AK Parti milletin partisidir. 16 yıl boyunca; milletimizin desteği, Allah’ın izni ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çözülemez, aşılamaz denilen sorunları aştık, çözdük.

”Halka hizmet Hakk’a hizmet tir,” düsturuyla milletimize hizmet yolunda milletin vekili olarak görev yapmaya çalıştık.

24 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın takdiri ile yer alan tüm AK Parti milletvekili adayı olan değerlerimize başarılar diliyorum.

Partimizin başarısı için yine gündüz oturmadan gece uyumadan çalışmaya devam edecek, millete karşı olan her türlü şer odalaklarına karşı, milli olan Cumhur ittifakını destekleyeceğiz.

Ak Parti davası büyük, hedefler büyük, herkese bir iş düşer, yeter ki, aşkımızı, şevkimizi ve kardeşliğimizi diri tutalım.

Bu duygularla yıllardır beni mecliste sözcüsü, vekili yapan tüm kardeşlerime teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Selam ve dua ile.

Harun KARACA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.