SON DAKİKA

En Son Nokta

İKRAMİYE MEMURUN HAKKI DEĞİL Mİ? HANİ ADALET! HANİ ONCE İNSANDI!

Geçen sene bu günlerde yaptığımız haber yine gündemde ki yerini koruyor. Göreve geldiğinde ‘önce insan’ sloganı ile yola çıkan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, memurların haklarını ödemeyerek sloganın sözde kaldığını gösterdi. Önce İnsan diyen Başkan Toprak, işçilerin haklarını vermeyerek samimiyetsiz tavrını sürdürmeye devam ediyor.

İKRAMİYE MEMURUN HAKKI DEĞİL Mİ? HANİ ADALET! HANİ ONCE İNSANDI!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 277 kez okundu.

2 YILDIR İKRAMİYELER ÖDENMİYOR
Sabah saatlerinde Avcılar Belediyesi önüne gelen memurlar hazırladıkları pankartlar ile belediye kapısı önünde haklarını talep ederek, Belediye Başkanı Handan Toprak’ı protesto etti. 2016 ve 2017 yılındaki 4 ikramiyeyi alamayan memurların haklarını arayan TÜM BEL-SEN ve KAMU-SEN’in yaptıkları eyleme Belediye İş Sendikası da destek verdi.

“HANDAN TOPRAK KAÇIYOR”
Sendikalar adına açıklamalar yapan TÜM BEL-SEN İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Kadri Kılıcı, “Burada çok sayıda üyemiz var. Dört ikramiyelerini alamamaktadırlar. Bununla birlikte karşımızda bir muhatap yok. Sürekli bizden kaçan bir belediye başkanı var. Bazı belediye yönetecileriyle görüştüğümüzde, ‘ödemeleri yapıyoruz’ diyorlar fakat atılan somut bir adım yok. Aymaz bir tutum içindeler” dedi.

EN SORUNLU BELEDİYE
Belediye İş Sendikası 2 Nolu İstanbul Şube Başkanı Erol Özdemir, “İstanbul’da memurlarımızın ve işçilerimizin en çok sıkıntı çektikleri belediye Avcılar Belediyesidir. Mali açıdan problem yaşayan Avcılar Belediyesi’nin sıkıntılarını bizim memurlarımız ve işçilerimiz yaşıyor. Çözüm üretecek makamda oturan Başkan Handan Toprak, emeği ile geçinen insanların emeğine saygı göstermeyerek, ikramiyelerini iki yıldır ödemeyerek bu insanları mağdur ediyor. Bizler mağdur olan bu memur kardeşlerimizin hakları için burada bulunmaktayız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.