SON DAKİKA

En Son Nokta

İLK KURBAN AHMET TEMEL OLDU

Esenyurt Belediyesi’nin ilçenin çeşitli güzergâhlarında yaptığı yol çalışmasının ilk kurbanı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel’in 34 SE 2294 plakalı Renault marka aracı oldu.

Bilgileri Kopyala
İLK KURBAN AHMET TEMEL OLDU
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.475 kez okundu.

 

Esenyurt Belediyesi İlçenin birçok mahallesinde ve sokağında yol ve kaldırım çalışması yaptı. Kimileri tarafından bu çalışmalar beğenilse de bazı kesimler tarafından da tepki çekti. Caddelerin ortasına kadar uzan park şeritleri zaman zaman trafiği aksatırken araçlar içinde tehlike arz etmeye başladı. Bu araçlar arasında ilk kurban Belediye Başkan Yardımcısı online rulet siteleri Ahmet Temel’in 34 SE 2294 plakalı Renault marka aracı oldu. Ahmet Temel’in kullandığı öğrenilen araç parklanma için yapılan ve yolların ortasına kadar uzanan kaldırıma çıktı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!