SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ ADAMI NAİL ATAŞ PLAKETİNİ BAYBURT VALİSİNİN ELİNDEN ALDI

Bağcılar Olimpik Spor Salonunda gerçekleştirilen Bayburt’un 102. Kurtuluş Gecesi binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Gecenin organizasyonunu İstanbul Bayburt Yardım ve Kültür Derneği gerçekleştirdi. İstanbul Bayburt Yardım ve Kültür Derneği Yönetimde bulunan Esenyurt’lu iş adamı Nail Ataş geceye ve Bayburtlulara sunduğu katkı nedeniyle Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’in elinden aldığı plaketle ödüllendirildi.

İŞ ADAMI NAİL ATAŞ PLAKETİNİ BAYBURT VALİSİNİN ELİNDEN ALDI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 11.389 kez okundu.

İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneğinin birlikte organize ettiği kurtuluş gecesinde Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü İstanbul Bağcılar Olimpik spor salonunda coşkuyla kutlandı. Binlerce Bayburtlunun katıldığı gecede yöresel sanatçıların şarkıları geceye katılanları adeta mest etti.

BAYBURT’UN VAROLUŞ GÜNÜ

Bayburtlulara ve Bayburt’a sunduğu katkılardan dolayı Bayburt Valisinin elinden aldığı plaketle onurlandırılan Esenyurt’lu iş adamı Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Nail Ataş geceyle ilgili ensonnokta.com’a konuştu. ‘Ataş, “Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutlamak için her yıl bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Canı pahasına ülkemizi savunan şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 21 Şubat sadece düşman işgalinden kurtuluşu değil Bayburt’un var oluş günüdür. Bayburt’un Düşman işgalinden kurtuluşunu her yıl daha yoğun kutluyoruz. Bunun sebebi gençlere vatan bilincini bu vatanın nasıl kurtarıldığını anlatmak içindir” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.