SON DAKİKA

En Son Nokta

IŞIK’TAN DENİZ OTOBÜSÜ SÖZÜ

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık Sahil Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Beylikdüzü İlçesi’nin sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirten Başkan Adayı Işık, mahalle halkına Deniz Otobüsü sözü verdi.

IŞIK’TAN DENİZ OTOBÜSÜ SÖZÜ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 399 kez okundu.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün bir farklı mahallede AK Parti SKM tarafından düzenlenen toplantılara katılan Işık, önce ki Sahşl Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Beylikdüzü’nün yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğini ve Beylikdüzü’nün hizmet alabilmesi için AK kadrolarla tanışması gerektiğini ifade eden Işık, mahalle sakinlerine Deniz Otobüsü sözü verdi. Işık, üvey evlat muamelesi gören Sahil Mahallesi’nin bu ve benzeri projelerle gelişeceğini ve daha değerli hale geleceğinin de altını çizdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.