SON DAKİKA

En Son Nokta

İşte İstanbul’da mazbatasını alanlar ve alamayanlar

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçim ardından İstanbul’da seçimlere itiraz süreci devam ediyor. 29 ilçede adaylara mazbataları verilirken 7 ilçede ise adaylar henüz mazbatalarını alamadı. İşte mazbata almayı bekleyenler…

İşte İstanbul’da mazbatasını alanlar ve alamayanlar
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 268 kez okundu.

31 Mart yerel seçimleri sonrası başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere pek çok il ve ilçede itiraz süreçleri devam ediyor. Seçimlerin üzerinden geçen 10 günün ardından İstanbul’da mazbatasını alan ve almayan adaylar da belli olmaya başladı.

29 ilçede adaylara mazbataları verildi

Habertürk’ün haberine göre mazbatanın verildiği ilçeler şöyle sıralanıyor: Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beykoz, Beşiktaş, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Çekmeköy, Eyüpsultan, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Sarıyer, Sancaktepe, Şişli, Ümraniye, Üsküdar, Silivri, Sultangazi, Tuzla ve Zeytinburnu.

7 ilçede adaylar henüz mazbatalarını alamadı

İstanbul’da mazbatasını bekleyen 8 ilçe ise şöyle; Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Pendik, ve Sultanbeyli.

Şile’de teslim işlemi yarın, Esenler’de ise Cuma günü olacak

Öte yandan Şile’de mazbata teslim işlemi yarın gerçekleştirilecek. Esenler ise Cuma gününü beklerken Maltepe’nin ne zaman alacağı henüz net değil.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.