SON DAKİKA

En Son Nokta

KAVGA BÜYÜDÜ! MUHTARLA CHP’LİLER ARASINDA RESTLEŞME

Avcılar Tahtakale Mahalle Muhtarı Serkan Vatansever belediye başkanı ve belediyeyi hedef alan sosyal medya paylaşımı yaptı. Ses getiren paylaşım sonrasında CHP İlçe Başkanı Erdal Nas Vatansever’e bir basın açıklamasıyla cevap verdi. Vatansever’in ‘Vergi aldığımız komşularımız kötü durumda. Komşularım bebeklerine mama alamıyor, kötü durumdalar yok mu bütçeniz. Bitti seçimler’ açıklamasına Nas, ‘Hassas bir süreçte bu açıklamanın yapılması art niyetlidir. Serkan Vatansever’in siyasetle ilgisi ve merakı varsa ucuz ve çirkin algı operasyonları bırakıp istifa edip siyaset yapmalıdır’ dedi.

KAVGA BÜYÜDÜ! MUHTARLA CHP’LİLER ARASINDA RESTLEŞME
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 17.753 kez okundu.

VATANSEVER NE PAYLAŞMIŞTI!

Bu paylaşımım altına kim siyaset yaparsa babamın oğlu demem siler engellerim. Corona dediğimiz 15 gündür başımızda komşularım kötü durumda, ekmeğe muhtaçlar, vergi aldığımız komşularımız kötü durumda.

Ben Avcılar Belediyesi mahallelerinden birisinin muhtarıyım. Sevgili belediye başkanım mahallemde komşularım bebeklerine mama alamıyor, o kadar kötü durumdalar, yok mu belediyenin bütçesi… Her muhtarlıktan istesenize yardıma muhtaç aileler. Yok dimi bitti seçimler… Siyaset böyle bir şey A parti B parti hepiniz aynısınız.

Serkan VATANSEVER Avcılar Tahtakale Mahalle Muhtarı

ERDAL NAS ‘İSTİFA ET MUHTAR’

SALGINLA MÜCADELE BİR MUHTAR’IN SİYASİ ALGI OPERASYONLARINA KURBAN EDİLMEYECEK KADAR ÖNEMLİDİR.

Böyle hassas bir süreçte siyaset yapmaktan imtina ederek salgın mücadelesine etkin destek vermeye çalışırken Tahtakale Muhtarı Serkan Vatansever’in Belediye Başkanımızı ve Belediyemizi hedef alan maksatlı ve art niyetli sosyal medya paylaşımlarına cevap vermemek olmazdı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran Küresel salgın (Korona Virüs) ülkemizi de etkisi altına almıştır. Ülkemizi de tehdit eden salgınla ulusal mücadeleye gerektirmektedir. Salgınla mücadele etmesi gereken en büyük asli unsur Hükümetler ve onlara bağlı resmi kurumlarımızdır. Uzman bilim insanları başlıca etkin bir sokağa çıkma yasağı, çalışanlara ve işverenlere ekonomik destek, sosyal ve psikolojik yansımalarının giderilmesini önermektedir.

Korona virüs salgınının ülkemizde gözükmesinde itibaren Hükümet ve bağlı Bakanlıklar bilimin önerdiği aksiyoları henüz yeterince almadıkları kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Hükümetin neyi yapıp neyi yapmadığına bakmaksızın Salgınla mücadele kapsamında İstanbul genelinde Büyükşehir Belediyemiz ve 14 ilçe Belediyemiz ilk günden itibaren Korona Virüs salgınına karşı çok etkin bir mücadele yürütmektedirler.

Avcılar Belediyemiz salgınla mücadele konusunda ilk günden itibaren Belediye Başkanımız Sn. Av. Turan Hançerli, Meclis Üyelerimiz ve tüm belediye çalışanlarımız ile büyük bir sorumluluk almıştır. Belediye ekiplerimiz hayatlarını risk ederek salgınla baş edebilmek için her gün büyük özveri ve titizlikle çalışmalarını yürütmektedir.

Avcılar Belediyemiz bünyesinde hızlıca bir kriz masası kurulmuş;

– İlçemizdeki bütün halka açık alanlar, kamu binaları, ibadethaneler, okullar, parklar ilaçlama işlemleri ile dezenfekte edilmiştir.

– Belediyemiz bünyesinde çağrı merkezimiz 7/24 talep ve istekleri karşılanmak üzere çalışmalarına devam etmektedir.

– Aşevi kapasitesi arttırılarak, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın evlerine yemek dağıtımı etkin bir şekilde yapılmaktadır.

– 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlarımızın evlerine hizmet götürülmüş ve Belediyemizce aranarak ihtiyaçları giderilmiştir.

– Avcıların girişine dezenfekte noktası kurularak İlçemiz giren tüm sivil ve resmi araçlar dezenfekte edilmektedir.

– Sokak hayvanları için mama desteği iki katına çıkartılarak yalnız bırakılmamıştır.

– 10 mahallemizde girilmedik sokak bırakılmayarak üç bin konteynırı kapsayan temizlik işlemleri iki vardiya halinde yıkama ve süpürme işlemleriyle halkımızın sağlığı korunmaktadır.

– Zabıta ekipleri pazarlar ve halka açık alanlarda bilgilendirme ve uyarılar yapmaktadır.

– Belediyemiz sosyal medya hesaplarından gerek Belediye Başkanımız gerekse uzman doktor ve psikolog ile yapılan canlı yayınlar ile halkı bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır.

– Avcılar Kaymakamlığının kuruduğu Vefa masasıyla da dayanışma içerisinde çalışılmaktadır.

Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak salgından korunmaya çalışan vatandaşlarımızla dayanışma adına çeşitli destek çalışmaları yapmaktayız.

Avcılar Belediyesi olarak korona virüs salgınına karşı mücadele ettiği bu zor günlerde hem Belediye Başkanımız hem CHP Avcılar İlçe Başkanlığımız tarafından ilgili muhtar da dahil olmak üzere tüm mahalle muhtarlarımız aranarak bu süreçte dayanışma içerisinde olacağız ifade edilmiştir.

Bu zorlu günlerde ancak el birliği ile atlatabileceğimizi biliyoruz. Tüm muhtarlarımız çok rahatlıkla Belediye Başkanımıza ve Belediye birimlerimize rahatlıkla ulaşabilirken Belediye Başkanımızı Av. Turan Hançerli’yi sosyal medyadan eleştirmesi abes ve iştigaldir.

Siyaset üstü yürütmemiz gereken bu süreçte kimsenin Belediye başkanımızın ve Belediye çalışanlarımızın şevkini kırmaya hakkı yoktur.

İçişleri Bakanlığına bağlı hizmet veren muhtarımızın asli görevleri siyaset yapmak değil Mahallesine hizmet etmektir. Serkan Vatansever’in kendi sayfasında Belediyemizi hedef alan maksatlı ve art niyetli paylaşımları altına Belediyemiz hizmetlerine yönelik yapılan olumlu yorumları sildiği de dikkatimizden kaçmamıştır. Başlı başına bu davranış bile kötü niyetini açık etmektedir.

TAHTAKALE MUHTARI SERKAN VATANSEVER’İN SİYASETE İLGİSİ VE MERAKI VARSA BÖYLE UCUZ VE ÇİRKİN ALGI OPERASYONLARI YERİNE BAĞIMSIZ OLMASI GEREKEN MUHTARLIK MAKAMINDAN İSTİFA EDEREK SİYASET YAPMASINI ÖNERİRİZ.

Her türlü ucuz ve art niyetli algı operasyonlarına rağmen Avcılar Belediye Başkanımız Sn. Av. Turan Hançerli, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye çalışanlarımız tüm zorluklara rağmen vatandaşlarımızla dayanışma içerisinde olmaya devam edecektir.

Salgınla mücadele de hayatlarını riske atarak yaptıkları öz verili çalışmalar için Belediye Başkanımız Turan Hançerli’ye Meclis Üyelerimize ve fedakar Belediye çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygılarımla

Erdal NAS
CHP Avcılar İlçe Başkanı

MECLİS ÜYELERİDE MUHTARI HEDEF ALDI

İyi niyetli muhtarlarımıza hiç lafımız yok ama virüs mü yoksa fırsatçı muhtarlar mı daha hızlı yayılıyor bilemedik…

Güzel insanlar kenti Avcılarımızda bir muhtarımız Corona virüsünü fırsat bilip magazin peşinde koşup sosyal medya hesaplarında Belediye Başkanımız Turan Hançerli üstünden pirim yapmak istemiş devletimizin en küçük organı(muhtarlık ünvanını) Serkan Vatansever kullanarak,ne yazık ki ülkemizde böylesine üzücü olaylar yaşanırken bu durumlarda bile ihtiyacı olan insanları kullanarak pirim yapmak isteyenler var Belediyemize bağlı Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından AŞ evimizden yemek ve kuru gıda desteği sunulmaktadır.

Ekincan TAŞTAN CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.