SON DAKİKA

En Son Nokta

KAYKAY FESTİVALİ TARTIŞMASI MECLİSE DAMGA VURDU..!

Esenyurt Belediyesi’nin uluslararası dans ve müzik festivalinden sonra kaykay festivali düzenleyeceği açıklamasını eleştiren AK Partili Harun Oruç, ‘Esenyurt halkının ve ilçemizin çok daha önemli projelere ihtiyacı var. Ama belediye başkanı gezilerden ve eğlencelerden maalesef başını kaldıramıyor’ eleştirisi yaptı

Bilgileri Kopyala
KAYKAY FESTİVALİ TARTIŞMASI MECLİSE DAMGA VURDU..!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 11.355 kez okundu.

Esenyurt’un ihtiyacı olan öncelikli projeleri hayata geçirmek yerine dans ve müzik festivali düzenleyen Esenyurt Belediyesi bugünlerde kaykay festivaline hazırlanıyor.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal müjdeyi meclis toplantısında verdi. Bal, ‘Esenyurt’a bir ilki gerçekleştiriyoruz. En büyük kaykay pistini yapıyoruz. Bu ay içerisinde tamamlanacak. Uluslararası kaykay festivali yapılabilecek bir proje’ diyerek yakın bir zamanda bu festivale imza atacaklarını belirtti.

KİMSE 3 PROJENİZİ SAYAMIYOR

Bu açıklama üzerine söz alan AK Partili meclis üyesi Harun Oruç, ‘Uluslararası seyahat, uluslararası festival, bir de kültür merkezinin önünde yapmış olduğunuz heykel çalışmanız var. Kimse sizin yaptığınız 3 projeyi sayamıyor. Gazeteciler soruyor sayan yok. STK başkanlarına soruyoruz, siyasi dostlarımızla hasbihal ediyoruz devasa bütçeye rağmen projelerinizi sayabilen kimse yok. Çünkü yaptığınız proje yok.

Birde uluslararası kaykay festivali yapacakmışsınız. Esenyurt’un problemi bu mu? Esenyurt’un daha öncelikli sorunları var. Daha öncelikli projelere ihtiyacı var. Bırakın uluslararası seyahatleri dönün Esenyurt’ta. Parklarımız çürüyor. Bıraktığımız parklara bakım bile yapamıyorsunuz. Sökülen, bozulan bakımsız yerleri düzenlemek, daha iyisini yapmak yerine yama yapıyorsunuz. Sinekten, çöpten geçilmiyor parklar’ diyerek eleştirilerini ardı ardına sıraladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!