SON DAKİKA

En Son Nokta

Kemal Deniz Bozkurt mazbatasını aldı

Esenyurt’un yeni belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt mazbatasını aldı. Devir teslim töreninin ise bugün gerçekleştirileceği öğrenildi.

Kemal Deniz Bozkurt mazbatasını aldı
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 489 kez okundu.

Alınan bilgilere göre bugün Avukatı Özlem Durdağı ve Kemal Deniz Bozkurt  YSK’ya  giderek mazbatasını aldı. Günlerdir  heyecanla bekleyen CHP’liler ve Kemal Deniz Bozkurt sevdalıları alınan mazbatayı büyük bir coşku ile kutlayarak sosyal medya hesaplarından paylaştı. Öte yandan İtiraz edilen Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği geçersiz sayılan oylarında tekrar sayılacağı öğrenildi.

Ensonnokta.com’a açıklama yapan Kemal Deniz Bozkurt, ‘Halkımızın emanetini bugün teslim aldık. Şimdi el ele verip çalışma vaktidir. Güzel şeyler olacak Esenyurt’ta. Umudu, kardeşliği ve huzuru birlikte büyüteceğiz. Esenyurt’a, hepimize hayırlı olsun’ derken devir-teslim töreninin bugün gerçekleşebileceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.