SON DAKİKA

En Son Nokta

KEMAL DENİZ BOZKURT’TAN CHP’YE BÜYÜK GOL!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt seçimin üzerinden 14 ay geçmesine rağmen kadrosunu oluşturmakta başarısız performans sergiliyor. Önceki gün gerçekleşen atamada Abdurrahman Ada ile birlikte Ali Gökmen’i de bekleyen CHP’liler adeta şoka uğradı.

KEMAL DENİZ BOZKURT’TAN CHP’YE BÜYÜK GOL!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 24.943 kez okundu.

31 Mart 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimin üzerinden yaklaşık 14 ay, 408 gün geçti. 15 yıllık AK Parti iktidarını deviren CHP’li Kemal Deniz Bozkurt kadrosunu oluşturmakta bugüne kadar beceriksiz bir tablo çizdi.

CHP’LİLER DURURKEN AK PARTİ’DEN GELEN İSMİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

Seçimi kazandıktan hemen sonra CHP’liler, partinin tecrübeli isimleri eski ilçe başkanı Ali Gökmen ve Seyhan Kahraman’ı başkan yardımcısı olarak görmeyi arzuluyordu. Başkan Bozkurt, örgütün isteğinden ziyade AK Parti’den ayrılarak CHP saflarına geçen Ali Susuz’u başkan yardımcısı yaparak CHP’ye ilk golü atmıştı.

ADA İLE BİRLİKTE GÖKMEN’DE BEKLENİYORDU

Ali Murat Alatepe tarafından görevinden alınan Abdurrahman Ada kararı mahkemeye taşımış ve kazanmıştı. Bu nedenle Kemal Deniz Bozkurt mahkeme kararına uyarak atamayı önceki gün gerçekleştirdi. Son günlerde aldığımız istihbaratlarda Abdurrahman Ada ile birlikte eski ilçe başkanı Ali Gökmen’in de başkan yardımcısı olarak atanacağı ifade ediliyordu. CHP Meclis Grup Başkanı olan ve mecliste partisi adına başarılı performans sergileyen Ali Gökmen’in atanmaması kamuoyunda ‘Kemal Deniz Bozkurt’un CHP’ye attığı ikinci gol’ olarak yorumlandı.

FİDAN DÖNER

Öte yandan mahkeme kararıyla eski kadrosuna kavuşan Abdurrahman Ada gibi kadrosu elinden alınan Sebahattin Fidan’ın da konuyu mahkemeye taşıdığı öğrenildi. Sebahattin Fidan’ında kısa süre içerisinde görevine dönmesi bekleniyor.

Kısa bir süre önce görevinden alınan Ahmet Temel’in görevden alınma meselesi müfettişler tarafından inceleniyor. Belediye yönetimi Ahmet Temel’den kendisinin bu tercihi yaptığına dair belge (rapor) istiyor. Bu mümkün gözükmüyor.

Öte yandan Ensonnokta.com’a ve Anahtar Gazetesi’ne ulaşan çok sayıda CHP’li okuyucumuz ve takipçimiz Kemal Deniz Bozkurt’tun seçildiği günden bu güne kadar örgütün sesine kulak vermediğini ifade ederken başkan yardımcılıklarını ve müdür atamalarını eleştirdi.

ÇETİN ÇAPAN’DAN OLAY PAYLAŞIM

Ayrıca CHP’nin 2014 yılında ki belediye başkan adayı Çetin Çapan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çekti. Paylaşımda sol köşede yer alan ismin kim olduğu, kimse tarafından anlaşılamadı…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.