SON DAKİKA

En Son Nokta

KEYİFLER TIKIRINDA MI KEMAL BEY!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kayakta hünerlerini gösterdi. Başkan Bozkurt memleketi Ardahan’da kar motoru Jetski ile adeta şov yaptı.

KEYİFLER TIKIRINDA MI KEMAL BEY!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 11.260 kez okundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt 13 Şubat Günü Elazığ ve Malatya depremi sonrasında ilçede toplanan yardımları bu bölgelere göndermek üzere ekibiyle birlikte kolileri bizzat TIR’a yükledi.

Esenyurt Belediyesi Resmi Facebook hesabından yardımlarla alakalı, ‘Deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimizi unutmadık. Arkadaşlarımız, depremin ardından her iki ilde incelemeler yaparak ihtiyaçları belirledi. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda Esenyurt, tüm organları ile depremzede kardeşlerine yardım elini uzattı. Kent Konseyi, Kızılay Şubesi, muhtarlarımız, il derneklerimiz ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla toplanan yardım malzemelerimiz bugün Elazığ ve Malatya’ya doğru yola çıktı. Zor günler geçiren kardeşlerimize desteğimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Arkadaşlarımız o bölgede temaslarını sürdürecekler ve doğacak yeni ihtiyaçlar için de kardeşlerimizle dayanışmamız devam edecek’ denildi.

Yardım toplayan kurumların yetkileri Elazığ ve Malatya’da toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim ederken Başkan Kemal Deniz Bozkurt ise soluğu memleketi Ardahan’da aldı.

Burada arkadaşları ile doyasıya KAR keyfini çıkaran Başkan Bozkurt özellikle kar motoru Jetski ile adeta şov yaptı.

Bilindiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da Elazığ ve Malatya’da ki deprem bölgesini ziyaret ettikten sonra Erzurum’a giderek kaymayı tercih etmiş ve bu durum birçok kesim tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.