SON DAKİKA

En Son Nokta

KIZILAY GENEL BAŞKANI KEREM KINIK’TAN ESENYURTLULARA BAYRAM MÜJDESİ!

Türk Kızılay’ı Esenyurt Şubesi’nin davetlisi olarak bugün bir dizi dağıtım programına katılan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık Esenyurtlulara büyük müjde verdi.

KIZILAY GENEL BAŞKANI KEREM KINIK’TAN ESENYURTLULARA BAYRAM MÜJDESİ!
Kategori: SAĞLIK - Bu haber 53.457 kez okundu.

Türk Kızılay’ı Esenyurt Şubesi’nin davetlisi olarak bugün maske, su, soda ve meyve suyu dağıtım programına katılan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık Esenyurt halkına önemli bir müjde verdi.

Esenyurt’un Türkiye’nin en büyük ilçesi olduğuna vurgu yapan Kınık, en çok kan ve plazma bağışının bu ilçeden geldiğini belirtirken, ‘Esenyurt nüfus ve bağış anlamında da önemli ilçe. Bu ilçe kan bağışında, plazma bağışında ve kök hücre bağışında önde ilçe. Türkiye genelinde plazma bağışı konusunda merkezler açacağız. Bu merkezlerden biri Esenyurt’ta olacak. Bu merkez bölgenin kan merkezi, plazma merkezi haline gelecek. Kısa sürede yapılacak. Buradaki plazma bağışlarımız Türkiye için plazmaların işlenmesi konusunda önemli bir merkez olacak’ olacak diyerek Esenyurt halkına bayram müjdesi verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Aytekin çolak Mayıs 26, 2020 / 22:51 Cevapla

Bütün gücümüzle Esenyurtumuzu hak ettiği güzel duruma getirmeye çalışacağız

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.