SON DAKİKA

En Son Nokta

MARKA İSİM AVCILAR’DAN ADAY ADAYI OLDU

Bölgemizin sevilen iş adamı ve Avcılar’ın tarihine tanıklık etmiş bir isim olan Nabi Kırmızı AK Parti Avcılar Belediye Başkanı aday adayı oldu. Sağlık, Gıda ve Finans sektörlerinde hizmet veren şirketleri ile Türk ekonomisine katkı sunan Kırmızı, Avcılar’ı AK Belediyeciliğe kavuşturmak için bu göreve talip olduğunu belirtti.

MARKA İSİM AVCILAR’DAN ADAY ADAYI OLDU
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.060 kez okundu.

Şanlıurfalı İş Adamı Nabi Kırmızı sevenleri STK Başkanları ve kanaat önderleri ile önceki gün ilçe teşkilatına gelerek dosyasını ilçe başkanı Yaşar Karaaslan’a teslim etti. İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle uzun bir süre sohbet eden Kırmızı, AK Parti ailesi içerisinde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Birlik olalım

Nabi Kırmızı’yı yakından tanıdığını ve adaylığından dolayı mutlu olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan,  ‘Nabi bey Avcılar için değerli bir isim. Yıllardır Avcılar’da ve bölgemizde çeşitli sektörlerde ticari anlamda başarıyla hizmet veren bir isim. Milletvekili aday adayımızda olmuştu. Biz bu süreci şeffaf bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Pazartesi son. Tüm aday adaylarından ricam süreci hep birlikte sağlıklı yönetmemiz şeklinde. Burada önemli olan liyakat sahibi bir adayın etrafında kenetlenmek ve bu ilçeyi kazanmak. Artık tamam diyoruz. İnşallah hep birlikte bu ilçeyi kazanacağız’ dedi.

Avcılar’ın AK Parti’ye ihtiyacı var

İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan’a süreci başarıyla yönetmesinde dolayı teşekkür eden Nabi Kırmızı, ‘Avcılar Belediye Başkanlığı AK Parti aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen ve bizi yüreklendiren kanaat önderleri, STK başkanları, dostlarımız ve Avcılar’lı hemşehrilerimize teveccühleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu kararı almamda ki en önemli etken Avcılar’ı AK Partinin “Gönül Belediyeciliği” ile tanıştırmaktır. Siyasi irade her nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bunu sağlamak için çalışacak, AVCILAR için değer üretmeye devam edeceğiz’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.