SON DAKİKA

En Son Nokta

MECLİSTE AZMİ EKİNCİ POLEMİĞİ

Esenyurt Belediye meclisinin bugün ki oturumuna Azmi Ekinci polemiği damga vurdu. CHP’li meclis üyeleri Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye, Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci’nin müdürlerle toplantı yapıp yapmadığını sordu.

MECLİSTE AZMİ EKİNCİ POLEMİĞİ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 537 kez okundu.

Esenyurt Belediye Meclisi’nin Ocak ayı oturumu bugün gerçekleştirildi. Denetim Komisyonu üyelerinin belirlendiği meclis toplantısına Azmi Ekinci polemiği damga vurdu.

CHP’li meclis üyesi Hüseyin Ergin soru önergesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci’nin birim müdürleriyle toplantı yapıp yapmadığını sordu.

Bu soru önergesine cevap veren belediye başkanı Ali Murat Alatepe, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtirken, ‘Belediye Başkan adayımız ilçe başkanımızla birlikte makamımıza gelmiştir. Belediye ve Esenyurt üzerine sohbet gerçekleştirdik. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Birim müdürlerimizle bir toplantı falan söz konusu olmamıştır. Bunu ayrıca sosyal medya hesabımızdan da paylaştık. Şunu herkes bilsin kapımız tüm siyasi partilere açıktır. Ziyaret etmek isteyen buyursun gelsin’ dedi.

Başkan Alatepe’nin bu açıklamasından sonra tartışma büyümeden son buldu.

Denetim Komisyonuna ise AK Partiden Togay Çoban, Gazanfer Karakaş, Eren Kaya ve Pakize Bahadır seçilirken CHP’den Deniz Aslan komisyona girmeyi başardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.