SON DAKİKA

En Son Nokta

METİN KÜLÜNK: MAZERET ÜRETMEYİN SAHAYA İNİN

Avcılar’da önceki dönem görev yapmış partilileriyle iftar yemeğinde buluşan eski milletvekili Metin Külünk önemli mesajlar verdi. Partililerinden mazeret üretmeyip sahaya inmelerini isteyen Külünk, 15 Temmuz kalkışmasında başarılı olamayan güçler bunu 31 Mart seçimlerin de siyasi olarak gerçekleştirmeyi hedeflediler’ tespitinde bulundu.

METİN KÜLÜNK: MAZERET ÜRETMEYİN SAHAYA İNİN
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 682 kez okundu.

Avcılar’da daha önce çeşitli kademelerde görev yapmış AK Partililerle iftar yemeğinde buluşan eski milletvekili Metin Külünk bir birinden önemli açıklamalar yaptı.

Aday adayları sahaya inmedi

31 Martın sonucunda selam vermeyi güçlendirdik mi, güçlendiremedik mi. Bu konuda yetersiz mi kaldık. Aday olamayan arkadaş bir bakıyoruz sahada yoklar. 4 yıl sonra yine seçim oluyor o zaman ortaya çıkıyor. Hiç devamlılığın yok. Öyle bir havadasın ki aday olursam olurum olmazsam çekerim bakış açısı doğru değil.

31 Mart 15 Temmuz’un siyasi ayağı

Bu seçimler diğer seçimlere benzemez. 15 Temmuz kalkışmasının siyasi ayağının sandık üzerinden Türkiye’ye operasyon çekmek için İstanbul seçimleri üzerinden hareket etme merciidir. O yüzden ‘bizi aramadılar, kimse görev vermedi’ muhabbetlerini bir kenara bırakın. 31 Martta nasıl yöntem tercih ettiklerini gördünüz. Bunlar iktidara gelirse inanın hepiniz pişman olursunuz.23 Haziran İstanbul seçimi olmasının ötesinde Türkiye seçimidir. 15 Temmuz’un arkasında ki akıl, 15 Temmuz da silahlı kalkışmayla başaramadıklarını İstanbul’da kurdukları ittifakla başarmak istemektedir.

Makarios Türkleri asan kişidir

Makarios’un heykelini açan kim. Makarios Kıbrıs’ta Türkleri asan kişi. Bu bir meydan okumadır. Yeni Zelanda katliamında katliamı gerçekleştirenin tüfeğin üzerinde yazanları çocuklarınıza anlatın. Batıda çocuklar o tüfeğin üzerinde yazılanlarla büyütülüyor. Biz neden zaferlerimizi çocuklarımıza anlatmıyoruz.

Anketlerde inanılmaz artış söz konusu

İstanbul’u kazanacağız. Ümraniye’de 31 Mart’ta aldığımız oy yüzde 53. Yeni yaptığımız ankette yüzde 64 çıkıyor Binali bey. Çünkü sandığa gitmeyenler İstanbul’un kaybedilmesini göze almak istemeyen duyarlı yurttaşlar sandığa gidecek. Kimse telefon beklemesin, gezin dolaşın gönül olun. Metin olarak görevim olmamasına rağmen gece gündüz çalışıyorum. Mazeretleri rafa kaldırın. Özür dilemeniz gerekiyorsa dileyin. Harekete geçme zamanı’ şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.