SON DAKİKA

En Son Nokta

MODERN EĞİTİM KOLEJİ BEYLİKDÜZÜ’NE KALİTE KATACAK

Bölgemizin en modern kolejlerinin başında gelen ‘Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi’ kapılarını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açıyor. Koleji ziyaret eden Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız hayranlığını gizleyemezken, Beylikdüzü’nün eğitim anlamında mükemmel bir kuruma daha kavuştuğunu ve eğitim anlamında ilçede çıtanın yükseldiğini belirtti.

MODERN EĞİTİM KOLEJİ BEYLİKDÜZÜ’NE KALİTE KATACAK
Kategori: EĞİTİM - Bu haber 6.364 kez okundu.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız 29 Ekim’de kapılarını eğitime açacak Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Modern eğitim koleji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülel ve yöneticiler tarafından karşılanan Yıldız, yaklaşık 1 saat boyunca okulda inceleme yaptı.

YILDIZ, HAYRAN KALDI

Sınıfları, spor ve kültürel alanları, olimpik yüzme havuzu, mekatronik sınıfı, bilgisayar sınıfı, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, hukuk sınıfı, yabancı dil sınıfları, görsel sanatlar ve müzikte branşlaşma alan sınıfları, moda tasarım atölyesi, seramik ve kağıt üretim atölyesini, mutfak becerileri atölyesi, bowling alanı, tiyatro salonu, konferans salonu, müzik, orkestra atölyesi, ahşap atölyesini, macera parkını gezen ve inceleme sonrasında etkilenen Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, Modern Eğitim Koleji’nin Beylikdüzü’nde eğitim çıtasını zirveye taşıyacağını belirtti. Yıldız, ‘Beylikdüzü’ne gerçekten kalite katacak ve eğitim anlamında başarı getirecek bir kurum olmuş. Adı gibi modern bir kolej. Bu proje için inanılmaz bir emek sarf edilmiş. Gülel ailesini emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kapılarını eğitime açacak bu kolejde birçok etkinliğe imza atarız’ dedi.

GÜLEL, ‘BEYLİKDÜZÜNE HAYIRLI OLSUN’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden ‘Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi’ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülel, ‘Beylikdüzü’ne yakışır bir kolej kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 29 Ekim Cumhuriyet bayramında eğitim öğretime başlayacağız. Türkiye’yi yönetecek gençlerin Beylikdüzü’nden çıkması için her türlü fedakârlığı yaptık. İnşallah Modern Eğitim Koleji’nden mezun olan gençler bu ülkeye büyük katkılar sunacak’ diyerek Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kapılarını açacağını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.