SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHTAR YİNE İSYANDA! ‘TEMİZLİK GÖREVLİLERİMİZİ VERİN’

Çöken yolları, patlayan doğalgazları ile İstanbul gündemine oturan Esenyurt Saadetdere Mahallesi bu sefer Muhtarı Yavuz Zilek’in isyanı ile gündemde. Zilek, sosyal medya hesabından yaptığı iki paylaşımla isim vermeden belediye başkanını hedef aldı.

MUHTAR YİNE İSYANDA! ‘TEMİZLİK GÖREVLİLERİMİZİ VERİN’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 44.592 kez okundu.

Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek’in başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.

17 ay boyunca sürekli çöken 6. ve 7. Sokakla uğraşan muhtar, bugünlerde ise mahallesinin temizlik konusunda çektiği sıkıntılardan dolayı Esenyurt Belediyesine kazan kaldırdı.

Daha önce aylardır yapılmayan 6. ve 7. sokakla alakalı gazetecilerle röportaj yapan ve daha sonra bu röportajını baskılar nedeniyle sosyal medya hesabından silen muhtar 2 yeni paylaşımı ile yine gündem olmayı başardı.

Muhtar Zilek, birinci paylaşımında Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu’nun ‘Demokratik Secimle Gelen Muhtarlari Gormeyen ve saygı duymayan her hangi siyasetcilerimize tek cevap sokaklar muhtarlardan sorulur..’ ifadelerini kullanırken,

İkinci paylaşımında ise ‘Siz ne düşünüyorsunuz Saadetdereye 4 temizlik görevlisi çok değil mi 28 sok 5 caddesi var’ ironisi yaparak Esenyurt Belediyesini hedef tahtasına oturturdu.

Hızını alamayan Muhtar Yavuz Zilek bu sabaha karşı ise mahallilerine ‘Sizce 87 ve 88 sokaklarin altyapı ihalesi 6 aydır yapıldı neden başlanmıyor sebebini bilen varmi?’ sorusu yöneltti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.