SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHTARA YOK FESTİVALLERE ÇOK

Esenyurt Fatih Mahallesi muhtarı Mehmet Yıldırım belediye başkanına isyan etti. Kendisine verilen cenaze aracına başka bir grubun daha yerleştirmek istendiğini belirten muhtar belediye başkanı Kemal Denizden Bozkurt’tan aldığı cevap ile ikinci kez şok yaşadı.

MUHTARA YOK FESTİVALLERE ÇOK
Kategori: Siyaset - Bu haber 9.382 kez okundu.

Durumu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile anlatan Fatih Mahallesi Muhtar Mehmet Yıldırım, belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a verdi veriştirdi.

MUHTAR, BAŞKAN SİZE ARAÇ VERMEK ZORUNDA DEĞİLİZ DEDİ

Muhtar Mehmet Yıldırım açıklamasında, ‘Değerli Esenyurtlular burada belediye ile yasadığım bir problemi paylaşmak istiyorum. Geçen Salı günü bir yakınım vefat etti. Belediyeden araç istedik. 45 kişilik araç verdiler. Saat 17.00’da hareket edecektik. Durdurdular ve yakın köylümüzünde cenazesi var aynı aracı kulanın dediler. Biz 42 kişi, onlar 35 kişi. Araç 45 kişilik. Bizi karşı karşıya getirdiler. Meclis üyesi başkan yardımcısı Veysel Bal beyefendiyi aradık yapmayın dedik yok dediler yarınız insin onlar da 15 kişi insin gidin dediler. Ne mümkün, biz aracı komsu köye bıraktık fakat haya ederiz dediler binmediler bizi 4 saat araçta beklettiler.

ÇAPAN’DAN, KADIOĞLU’NDAN HİZMET GÖRDÜK

Sayın Kemal Deniz Bozkurt’u aradım dedim ki başkan bize engel oluyorlar, belediye başkanı olarak ara yolumuzu açsınlar. Dedi ki araç vermek zorunda değiliz. Verdik sizde yarısını boşaltın gidin. Doğrusu beklemediğim bir cevaptı.

Sayın Gürbüz Çapan’dan Sayın Necmi Kadıoğlu’ndan böyle bir şey görmedik. Her zaman destek ve hizmet gördük. Daha iyi hizmet ederim diyen başkan çözüm yerine bize eziyet verdi. Cenazemize yetişemedik. Çarşamba günü saat 20.00 civarında köyümüze gittik ve araç şoförüne dön dediler. Daha taziyemizi yapamadık ve perşembe saat 17.00’de döndük.

ARAÇ ARIZA YAPMIŞ

Araç gölede arıza yaptı ve cenaze sahipleri köye geri gidemedi. Otellere yerleştirdik. Cuma günü saat 12.00’de yola çıktık ve cumartesi döndük. Kendi kendime dedim ki festival için onlarca araç günlerce bekliyor, boş gönderilip yolcu alınıyor cenazemize yapılan bu reva mıydı? Bundan sonra kendim, eşim, dostum, akrabam düğün ve cenazelerinde Esenyurt Belediyesinden araç istemeyeceğim. Diğer ilçelerden bu hizmeti alacağız. Bu yaşadığımız tramvayı da hiç unutmayacağız. Her kes belediye başkanı olur ama her kes yönetici olamaz. Sayın başkanım senin başkanlığın belki siyasi ve kendinden olanlara çok güzel hizmet edebilirsin. Benim akrabalarım dersini aldı. Onlara çektirdiğin bu çileyi umarım vicdanınla baş başa kaldığında hesaplaşırsın kendinle’ dedi.

NOT: Paylaşımın içeriliğine müdahale edilmemiş, muhtarın paylaşımı olduğu gibi yansıtılmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.