SON DAKİKA

En Son Nokta

NECMİ KADIOĞLU: ‘HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIM!’

Esenyurt İlçesi kurucu Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığımız ‘Necmi Kadıoğlu Nerede?’ haberimizden sonra arayarak özel açıklama yaptı.

NECMİ KADIOĞLU: ‘HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIM!’
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 193 kez okundu.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt’un her taşında hizmeti olduğunu ve bu kenti bırakmasının mümkün olmadığını söylerken, ‘Bu ilçe benim artık evladım. Bu kentten ayrılmam söz konusu değil. Beni çok aktif sahalarda görmeyebilirsiniz lakin her daim buradayım ve göreve hazırım’ dedi.

İl Başkanının ilçeye geldiği gün davet edildiğinin altını çizen Kadıoğlu, ‘Mesela geçtiğimiz günlerde il başkanlığından aranarak ‘il başkanının Esenyurt ilçe teşkilatına geleceği ve benimde orda olmam istendi.  İl başkanının geldiği gün oradaydım. Arkadaşlar bana sokak gezisi ve ev toplantısı ayarlamış seve seve katılarak partime oy istedim. Bundan sonrada ne görev verilirse yapmaya hazırım. AK Parti’nin başarısı için arkadaşlarımızla birlikte çok çaba sarf ettik. Bu kenti başkalarına teslim etme gibi niyetimiz yok’ diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan İlçe SKM’nin Necmi Kadıoğlu’na çok program yazmadığı, Kadıoğlu’nun da bu nedenle çok sokakta gözükmediği ve aktif olamadığı öğrenildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.