SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZEL HASEKİ KOLEJİ AVCILAR’IN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

2014 yılında kurdukları Özel Haseki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne 2017 yılında Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi’ni de ekleyen Özel Haseki koleji gözünü zirveye dikti. 15 bin metrekarelik yeni kampüsleriyle hem Avcılar’ın hem de İstanbul’un parlayan yıldızı olacaklarını belirten Haseki Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Çelikhan eğitimimizle vazgeçilmez arasında olacağız’ iddiasında bulundu.

ÖZEL HASEKİ KOLEJİ AVCILAR’IN PARLAYAN YILDIZI OLACAK
Kategori: EĞİTİM - Bu haber 6.494 kez okundu.

1950’li yıllarda Saim ÇELİKHAN tarafından kurulan Çelikhan gurubu 60 yılı aşkın bir süredir yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce çalışanıyla otomotiv ve yedek parça endüstrisinde bugüne kadar vermiş olduğu başarılı hizmetlerine, 2013-2014 Eğitim – Öğretim yılından itibaren İstanbul Avcılar’da mülkü kurumumuza ait olan binalarımızda MEB’e bağlı Özel Haseki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile devam etmekte.

Gurup olarak ikinci hedefimiz olan Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi kademeleri de 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılmış, 15.000m2 lik açık ve kapalı alanı kapsayan geniş kampüsümüzde eğitim faaliyetlerine daha da kapsamlı olarak başlanmış.

Okullarımız ve şirketimiz “ÇELİKHAN GRUBU’na” aittir. Hiçbir dernek, vakıf, kurum ve kuruluşla bağlantısı olmayan bir aile kuruluşudur. Saim ÇELİKHAN’ın kurmuş olduğu şirket Aslan ÇELİKHAN önderliğinde eğitim hayatındaki yolculuğuna devam etmekte.

‘KALİTEYİ ÖNEMSİYORUZ’

Daha önce farklı bir sektörde olmalarına rağmen başarıyı hedeflediklerini ve bunu önemsediklerini belirten Özel Haseki Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Çelikhan bundan böyle aynı hedefler doğrultusunda Özel Haseki Kolejini’de zirveye çıkaracaklarını belirtti. Çelikhan, ‘Okulumuz, temel bilimlere, sağlık kuruluşlarına ve teknolojik gelişmelere katkı sağlamayı, özgür düşünce ışığında ve toplumsal sorumluluk bilinciyle, araştırma ve sorun çözme becerisi gelişmiş, uluslararası yeteneklere sahip, etik ve mesleki nesnellik kurallarına saygılı olmanın yanı sıra çok disiplinli yaklaşımlara açık, geniş ufuklu bireyler yetiştirmeyi, çok boyutlu kalite standartları içinde, topluma hizmet sunmayı görev edinmiştir.

Bizler bilimin ve sanatın sınırlarını genişleten, özgürlükçü, toplumsal gelişime önderlik eden, öğrencilerimizle birlikte öğrenme tutkusu etrafında buluştuğumuz, bütün akademik ve idari bileşenlerinin bu arayışa kendilerini adadıkları ulusal ve uluslararası bir okul olmayı hedeflemekteyiz.

Bu hedef doğrultusunda ilerlemenin en az bir yabancı dili anadil düzeyinde konuşabilen, içinde bulunduğumuz çağın tüm gereklerine hızlıca uyum sağlayabilen öğrenciler yetiştirmekle mümkün olabileceğini düşünmekte ve tüm çalışmalarımızı ve projelerimizi bu bakış açısıyla oluşturmaktayız.

Haseki Koleji tüm paydaşlarıyla bir bütün olarak mesleki deneyim, bilgi ve birikimini öğrencilerinin hizmetine sunarak içinde bulunduğu çevreye farklı bir bakış açısı kazandırmak, çözüm odaklı eğitim felsefeleri üretmek amacıyla Türk eğitim sisteminin dinamik yapıtaşlarından biri olmaya hazır.           ​

Bilgiye ulaşma hızını ve üretkenliği arttırıcı her türlü plan ve projeyle 2019 – 2020 öğretim yılına hazırlanan okulumuzda bu yıl STEM laboratuvarları, her sınıf düzeyinde Kodlama ve Robotik dersleri, Akıl Oyunları Sınıfı, Hızlı Okuma, Okuduğunu Anlama pratikleri, ulusal sınavlara hazırlayıcı sınav teknik ve taktikleri programımıza dâhil edilecektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.