SON DAKİKA

En Son Nokta

Paşali Beşli engelli çocuklara karne verdi!

Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli bölgedeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek özel çocuklara karnelerini takdim etti.

Paşali Beşli engelli çocuklara karne verdi!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 378 kez okundu.

İlk olarak Samyeli Özel Eğitim Kurumları’na ziyarette bulunan Paşali Beşli, “Çocuklarımızın karne heyecanına ortak olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Rehabilitasyon Merkezleri’ndeki eğitimle bazı öğrencilerimiz okumayı öğreniyor bazıları da konuşma ve sosyal becerilerini geliştiriyor. Eğitim, bu çocuklar için aslında bir sağlık hizmeti. Çünkü eğitimde sadece akademik becerileri değil tüm alanlarda beceri kazandırmayı hedefliyoruz. Tüm ailelerimizin her türlü sıkıntıların da onların yanındayız.”

Karne töreninin ardından velilerle sohbet eden Paşali Beşli, ailelerin eğitimle ilgili taleplerini dinledi.

Milli Eğitim Müdürünün bu hassas davranışı için çok mutlu olduğunu söyleyen Samyeli Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Bahattin Demir, “ Paşali Beşli müdürümüzün çocuklar söz konusu olduğunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz ki böyle iyi yöneticiler olduğu sürece tüm çocuklar eğitimin ışığında aydınlanacak.” diye konuştu.

Çocukların karne sevinci aileleri duygulandırdı
Samyeli Özel Eğitim’in ardından Yuvam Özel Eğitim, Mavi Yeşil Özel Eğitim, İstanbul Özel Eğitim ve Yeni Hayat Özel Eğitim Merkezlerini de ziyaret ederek engelli öğrencilere karnelerini takdim etti. Çocukların karne sevinci ise görülmeye değerdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.