SON DAKİKA

En Son Nokta

SERDAL ÇATANAK GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP’den belediye başkan aday adayı olan Esenyurt Ordu Federasyonu eski başkanı Serdal Çatanak adaylık başvurusunda adeta rakiplerine gözdağı verdi. Yüzlerce araçla konvoy halinde ilçe merkezinin önüne gelen Çatanak’ı çok sayıda seveni karşıladı. Esenyurt Belediyesi’ni almak için yola çıktıklarını belirten Çatanak, ‘Milliyetçi Hareketin önünde kimse duramaz’ dedi.

SERDAL ÇATANAK GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 625 kez okundu.

Yüzlerce araçla ilçe teşkilatına gelen Serdal Çatanak’ı parti önünde yüzlerce Milliyetçi Hareket Partisi sevdalısı karşıladı. Burada partililerine seslenen Ordu Aybastı doğumlu Serdal Çatanak, ‘Esenyurt’un sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu ilçeyi yakinen biliyor ve halkını tanıyorum. Dernek başkanlığı ve Federasyon başkanlığında ilçeyi daha iyi analiz yaptığımı düşünüyorum. Bu kente dokunacak çok önemli projelerimiz var. Trafik sorunu, engelli sorunu, uyuşturucu sorunu gibi belli başlı sorunları kısa sürede çözeceğiz. Karadenizli hemşerilerimiz beni zaten iyi tanıyor. Toplumun diğer kesimlerine dokunarak Kürt-Laz-Çerkez demeden herkese sahip çıkacağız. Kimseyi ötekileştirmeden ince dokunuşlar yapacağız. Rantçıları bu ilçede barındırmayacağız. Genel başkanımız bizi aday gösterirse inşallah hep birlikte seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Gönül verdiğim partiden aday adayı olmak bile beni onurlandırıyor. Herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

LÜKS VİLLALARDAN GELİP AHKAM KESMİYORUZ

İlçe Başkanı Halil Kaval yaptığı açıklamada, ‘Seçim çalışmalarımıza başladık. Belediye başkan aday adaylarımız ve meclis üyesi aday adaylarımızla artık sahadayız. Esenyurt’un tüm sorunlarını dinleyip herkese anlatacağız. 31 Mart günü inşallah Esenyurt ilçesini kazanıp belediyeyi alacağız. Çok değerli aday adaylarımız mevcut. Hepsi Esenyurt’un bağrından gelen, ilçenin sorunlarını bilen isimler. Lüks villalarda yaşayıp buraya gelip ahkam kesen adaylar değil, Esenyurt’un mahallelerinde yüreğiyle çalışan isimler. Esenyurt’u Esenyurtlular yönetecek’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.