SON DAKİKA

En Son Nokta

TEMEL EYÜBOĞLU: BÜYÜKÇEKMECE’Yİ AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Tepecik Spor Kulüp As Başkanı Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Temel Eyüboğlu gazetecilerle buluştu. Ak Parti kurulduğu günden beri Ak Parti’ye hizmet verdiğini belirten Temel Eyüboğlu Büyükçekmece’yi Ak Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyledi.

TEMEL EYÜBOĞLU: BÜYÜKÇEKMECE’Yİ AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 735 kez okundu.

Büyükçekmece ve AK Parti sevdalısı olduğunu ifade eden AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Temel Eyüboğlu, ‘Yaklaşık 40 senedir Büyükçekmece’de yaşıyorum. Büyükçekmece için elimizi taşın altına koyup yolumuza devam edeceğiz. AK Parti kurulduğundan beri içindeyim. Şu ana kadar benimle birlikte 12 kişi aday adaylığı için ilçeye başvurmuş durumda. Büyükçekmece Belediyesi’ni AK Parti belediyesi yapmak için çok mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu mücadelemiz sonucunda inanıyorum ki Büyükçekmece’yi AK Belediyeciliği ile tanıştıracağız’ şeklinde konuştu.

2018 KAĞIT ÜZERİNDE SPOR YILI

Büyükçekmece Belediyesi amatör spor kulüplerine katkısı olmadığını söyleyen Temel Eyüboğlu, ‘Belediyenin spor kulüplerine bakış açıları farklı. Kendi branşlarına destek veriyorlar ama diğer amatör kulüplere gereken desteği vermiyorlar. 2018 yılı spor yılı diye söylüyorlar ama bu sadece kağıt üzerinde spor yılı. Meclis üyesi arkadaşlarımız gereken uğraşı veriyor ama maalesef yeterli olmuyor. Büyükçekmece ilçesindeki spor olarak arazilerimiz kısıtlı. Büyükçekmece en şanssız ilçelerinden birisi. Silivri’de Çatalca’da Gençlik Spor müdürlüğüne ait spor tesisleri var. Ama Büyükçekmece’de bu alanda biraz şanssız’ dedi.

Büyükçekmece Belediyesi’ni Ak Partili olarak çok almak istediklerini belirten Eyüboğlu, ‘Bizim Büyükçekmece sevdamız var. Biz buradan başka bir yere gitmeyeceğiz. Büyükçekmece’de hizmet için buradayız’ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.