SON DAKİKA

En Son Nokta

TOPRAK VE ÖZDÜNDAR YOLA ÇIKTI

CHP’de adaylık başvuruları doludizgin devam ediyor. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve eski meclis üyesi il yönetim kurulu üyesi Ufuk Özdündar bugün Avcılar Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

TOPRAK VE ÖZDÜNDAR YOLA ÇIKTI
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 584 kez okundu.

İlçe teşkilatında taraftarlarıyla gövde gösterisi yapan ikili başvurularını örgütten sorumlu Başkan Yardımcısı Duran Meşeci’ye teslim ederken açıklamalarında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

TOPRAK, AVCILAR’I GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM’

Başvuru sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, ‘2019 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı Aday Adayı olmak üzere dosyamı CHP İlçe Başkanlığımıza teslim ettim.

Bu prosedür işlemini bugün yapacağımı yalnızca Belediye Meclisimiz ve ailemle paylaşmıştım, Belediye Binamızdan çıktığımda ise ailemin çok daha büyük olduğunu bir kez daha gördüm. Benimle birlikte yürüyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime, aileme çok teşekkür ediyorum.

Avcılar’ımızı hep birlikte geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz’ dedi.

ÖZDÜNDAR, ‘GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR’

Konuşmasının başında muhtarlar gününü kutlarken, ‘Bayrak yarışı kırmadan, küsmeden güzel bir bayrak yarışı olacak. Küslükleri bırakarak birlik olmalıyız. İlçemize sahip çıkma günüdür. Avcılar İstanbul’un en güzel ilçelerinden biridir. Bir tarafta deniz, bir tarafta gölü ile harika bir ilçe. 500 bin nüfusa sahip bir ilçe. 38 şehirden büyük bir ilçeden bahsediyorum. Kentsel dönüşüm konusunda sıkıntılar var, imar planlamasında sıkıntı var, gelir düzeyi konusunda sıkıntılar var. Mahallelerde merkezler oluşturamadık, kreşler yapamadık. Otopark sıkıntısı var. Yeşil alan, çocuklar için parklar yetersiz. Bunları organize etmek için yeterince tecrübeye sahibiz’ diyerek adaylığını partilileriyle paylaştı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.