SON DAKİKA

En Son Nokta

TUNA KİREMİTÇİ YAŞAM VADİSİ’NDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Hafta sonu Beylikdüzü’nde dopdolu programlarla geçti. Ramazan etkinlikleri kapsamında Yaşam Vadisi’nde sahne alan Müzisyenler Tuna Kiremitçi ve Berfin Gürsoy ilçeye müzik dolu bir akşam yaşattı. Güzel havada çimlere serilen vatandaşlar, konser öncesinde de Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde eğitim alan çocuk kursiyerlerin sahneledikleri “Kral Midas” adlı tiyatro oyununu izledi.

TUNA KİREMİTÇİ YAŞAM VADİSİ’NDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 223 kez okundu.

Beylikdüzü Belediyesi’nin Ramazan akşamı programlarında bu hafta sonu da sevilen isimler, hayranları ile buluştu. Ramazan Trio TSM dinletileri ile başlayan programlar, hafta sonuna yine ayrı bir renk kattı. Konser için bu sefer sahnede popüler isim Müzisyen Tuna Kiremitçi vardı. 18 yaşındayken usta şairlerden Ataol Behramoğlu’nun kendi bestelediği “Bu Aşk Burada Biter” isimli şiirini söyleyerek konserine başlayan Kiremitçi, büyük bir alkış aldı. “Yıllardır çalıp söylüyoruz. Biten şeyler hakkında bir şarkı ama her bitiş bir başlangıçtır. O yüzden başlamak için güzel…” diyerek parçayı keyifle söyledi. Sanatçıya teşekkür eden Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ise, Kiremitçi’ye çiçek takdim etti. Konser öncesinde ise Kültür İşleri Müdürlüğü’nün çocuk kursiyerleri, “Kral Midas” adlı oyunu sahneye koydu.

Hafta sonu Ramazan programlarında sahne alan bir diğer isim de pop şarkıcısı Berfin Gürsoy oldu. Deyim yerindeyse poptan özgün müziğe, Yeşilçam müziklerinden TSM parçalarına kadar her telden çalan şarkıcı, Beylikdüzülüler’e keyifli bir akşam yaşattı. Havanın güzelliği ile yıldızlar eşliğinde çimlere serilen vatandaşlar keyifli görüntüler oluşturdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.