SON DAKİKA

En Son Nokta

TURAN HANÇERLİ YAŞAR KARAASLAN’I HEDEF TAHTASINA OTURTTU!

Gazetecilerle kahvaltıda buluşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Büyükşehirde bekleyen imar planlarının kasıtlı bir şekilde 4 aydır geçirilmediğini iddia etti. Hançerli ayrıca Avcılar halkının bu konuda AK Parti ilçe başkanının kapısını sürekli aşındırmasını istedi.

TURAN HANÇERLİ YAŞAR KARAASLAN’I HEDEF TAHTASINA OTURTTU!
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 11.225 kez okundu.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Firuzköy Sosyal Tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi. Sorulan sorulara samimiyetle net cevaplar veren Hançerli özellikle imar planları konusunda Avcılar halkına yol gösterdi.

BELEDİYEYİ TAŞIYORUZ

Avcılar Belediyesi binasının yakın zamanda taşınacağını belirten Hançerli, ‘ Yaşlılar yurdunun 3 de ikisini aldık. Alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. 37 yaşlımız burada hizmet alıyor. Hiç birini çıkarmadık. Kiralayan özel şirket ayrı bir bölüm yaparak orada hizmetini sürdürecek. Belediye binası konusunda bilim adamlarının çalışmasını bekliyoruz. Güçlendirme yapmamız lazımsa güçlendiririz. Yıkılıp yapılması gerekiyorsa yapacağız. Detaylı inceleyecekler. Kamuda çok kaynak israfı var. Bunu değiştirmemiz lazım. Kendi evimizde nasıl hassassak öyle olmalıyız. Şubat ayında taşınmayı öngörüyoruz. Yeni yapacağımız yapı en zor şartlarda, afetlerde bile çalışabilecek bir yapı olmalı.

YAŞAR KARAASLAN’I BASKI ALTINA ALIN!

Avcılar’ın planları 4 aydır Büyükşehirde komisyonda bekliyor. Hızlı kararlar çıktı ama Avcılar için bu önemli karar çıkmadı. Geçen mecliste 170 imar planı maddesi vardı. Birçoğu geçti. Ama bizim planlarımız bekletiliyor. İmar planları kararı Avcılar meclisinden oy birliği ile geçti. Ak partili komisyon üyeleri ile büyükşehirde istişare ettik. Onlarda güzel böyle geçmeli dediler. Avcılar halkı bu konuda AK Partililere baskı yapmalı. Yaşar Karaaslan’ı aramalarını destek istemeliler. İnşallah önümüzde ki hafta geçer. Bilinmeli ki İBB’de komisyonlarda büyükşehirde AK Parti çoğunlukta.

BORCU AZALTIYORUZ

Borcun üzerine 1 kuruş eklemedik ve ciddi anlamda düşüşünü sağladık. 1 milyar borçla aldık belediyeyi. 270 milyar gerçekleşen bütçemiz var. 2019 da artı verdik. İleri gitmek için tasarrufa mecburuz. Bu kadar kötü tablo beklemiyordum. Borcu 700 milyonun altına düşürdük. Bir sürü alacaklıdan indirim istedik ve onlarla indirim yaptılar. Geleceğimiz parlak, önümüz açık. Başarılı 2019 geçirdik. 2020 daha başarılı olacak. Çöp ihalesini bizden önce yapılanın yarı fiyatına yapıyorum. 3 milyondu aylık bugün 1,5 milyonu geçmiyor. Geldiğimizde ihalelere hiç bir firma girmiyordu. Mazot ihalesi mesela 4 kere kimse girmedi. Son açtığımız ihaleye 10 firma girdi. Güven sağladık. Arkadaşlarımızın maaş alacakları vardı. Bunları düzene soktuk. Ek ödemelerde çok ciddi yol katettik. Davaları çözüyoruz. Çok iyi yol alıyoruz. 9 ayda gece gündüz çalışarak özenli davranarak çok önemli bir yol katettik. Herkes eskisi gibi olmayacağını kabul etti.

Seçimden önce 2 dosyayı inceleyeceğim demiştim. Olgun yaş ve öğrenci yurdu meselesiydi. Yurtta 300 öğrenci var. Sorumlulukları uygulamaları için baskı kuruyoruz. Belediyeyi sıkıntıya sokmalarına müsaade etmiyoruz. Süreci başarılı bir şekilde yönetiyoruz. Sorumluluklarını yerine getirip Avcılar halkına kaliteli hizmet sunarlarsa eyvallah. Yapmazlarsa ellerinden almak için elimizden geleni yapacağız’ dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.