SON DAKİKA

En Son Nokta

ÜLKEMİZİN ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇTİĞİ BU GÜNLERDE KAISİAD’DAN MORAL İÇİN BÜYÜK DOKUNUŞ

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneğinin koordinasyonunda Kars Ardahan ve Iğdır dernekleriyle birlikte 3’ncüsünü düzenleyeceği ‘Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’ için gerekli izinleri aldı. Festival havasında gerçekleşen tanıtım günlerinin bu yıl bir kez daha yapılması Kars, Ardahan, Iğdır camiası içerinde büyük bir coşku yarattı. KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz organizasyona Cumhurbaşkanımızı da davet ettik. Farklı bir durum yaşanmazsa inşallah açılış kurdelamızı sayın cumhurbaşkanımız kesecek’ derken KAISİAD Başkan yardımcısı Sait Üstündağ ise İstanbul’da yaşayan tüm hemşerilerini 23-29 Ekim tarihlerinde Beylikdüzü 15 Temmuz şehitler meydanına düzenlenecek etkinliğe davet etti.

ÜLKEMİZİN ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇTİĞİ BU GÜNLERDE KAISİAD’DAN MORAL İÇİN BÜYÜK DOKUNUŞ
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 197 kez okundu.

‘GÜÇLÜ BİR LOBİ OLUŞTURACAĞIZ’

Tanıtım günlerinin 3’üncüsü yapmanın kendilerini heyecanlandırdığını belirten KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gökçe, ‘Kars, Ardahan, Iğdır Valileri, Belediyeler, il ve ilçelerimizdeki kurumlara davetimizi yapacağız. Daha sonra İstanbul ve Ankara’da ziyaretlerimiz olacak. Daha önce yaptığımız iki etkinliğin kurdelasını kesen Sayın eski UDH bakanımız Ahmet Arslan yine bu etkinliğimizde de bu işin sahibi ve onur konuğu olacak. Bu konuda uzun bir süredir Kars, Ardahan, Iğdır kanaat önderleriyle istişarelerde bulunduk. Amacımız İstanbul’da yaşayan bir milyon nüfusu olan bölge insanımıza KAI Olgusunu aşılamak ve güçlü bir lobi ruhu oluşturmak’ dedi.

‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

KAISİAD Başkan Yardımcısı Sait Üstündağ, tanıtım günlerini bir kez daha yapmaktan dolayı mutluluklarını ifade derken kendilerine destek veren yönetim kurulu üyelerine, STK başkanlarına, kanaat önderlerine teşekkür etti. Üstündağ, ‘Tüm iller yıllardır bu etkinlikleri yapıyor biz bu işlerde biraz geç kalmış olsak da yaptığımız etkinliklerde gerçekten birçok ili kıskandıracak şekilde başarılı yaptığımıza inanıyorum bu etkinlikte bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz’ diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.