SON DAKİKA

En Son Nokta

URFALILAR BİNALİ YILDIRIM’IN YANINDA

Esenyurt Urfalılar Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu sahibi olduğu Kahve Adası Cafe’de AK Partili kurmayları yüzlerce hemşerisi ile buluşturdu.

URFALILAR BİNALİ YILDIRIM’IN YANINDA
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 1.234 kez okundu.

Dün gece Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Parkı içerisinde bulunan Kahve Adası Cafe’de gerçekleşen buluşmaya Şanlıurfalılar büyük ilgi gösterdi. Gerçekleşen toplantıya AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım, MKYK üyesi Vildan Polat ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök katılarak hemşerilerini süreçle alakalı bilgilendirdi.

Gelişen süreçle alakalı ve seçimlerin iptali gibi konularla ilgili vatandaşları bilgilendiren AK Partili kurmaylar, 23 Haziran’da yapılacak seçimde Binali Yıldırıma destek vermelerini istedi. AK Parti iktidarının Türkiye’de ve İstanbul’da gerçekleştirdiği projeleri anlatan ve bugüne kadar yapılmış birçok hizmeti AK Parti hükümetinin gerçekleştirdiğinin altını çizen Yıldırım, Polat ve Gök Şanlıurfalıların sağlam bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın arkasında duracağına inandıklarını belirtti.

Buluşmanın organizasyonuna imza atan Esenyurt Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu ise Ensonnokta’ya yaptığı açıklamada 23 Haziran’a kadar hemşerilerini AK Partinin önde gelen isimleriyle buluşturmaya devam edeceğini ifade ederken, ‘Amacımız kafası karışık hemşerilerimiz varsa onları bilgilendirmek. AK Parti’nin önemli isimlerini hemşerilerimle buluşturmaya devam edeceğim. Şanlıurfalılar dün olduğu gibi bugünde Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul adayı Binali Yıldırım’ın arkasında sağlam bir şekilde duracaktır’ dedi.

Buluşmaya ayrıca yüzlerce Şanlıurfalının yanı sıra Şanlıurfalı kanaat önderleri ve çeşitli ilçelerden dernek başkanları da katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.