SON DAKİKA

En Son Nokta

KARADENİZ VATANDAŞLARI İHMAL ETMİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Küçükçekmece Belediyesi bu konudaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Başkan Karadeniz Küçükçekmeceli vatandaşlarla çay sohbetinde buluştu.

KARADENİZ VATANDAŞLARI İHMAL ETMİYOR
Kategori: YEREL HABERLER - Bu haber 240 kez okundu.

Tepeüstü 75. Yıl Parkı’nda gerçekleşen sohbette, vatandaşlarla birlikte çay içen Temel Karadeniz vatandaşlara projeleri hakkında detaylı bilgi verdi. Küçükçekmeceli vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaşan Temel Karadeniz’e birim müdürleri ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek, istek ve önerilerini dinleyen Temel Karadeniz ve ekibi, vatandaşların sorularını yanıtladı.

“TREN HATTI YILBAŞINDA AÇILACAK”

Küçükçekmece’de hizmete açılan ve yapımı tamamlanmakta olan  6 adet kapalı otopark ve pazaryerleri, 11 tane spor yatırımı, 12 adet yeni park, 8 tane yol projesi, 9 sağlık tesisi hakkında vatandaşlara bilgi veren Temel Karadeniz, yeni kütüphaneler yapılacağının da müjdesini verdi. Kanarya Mahallesi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı, 2 bin kişiye hizmet verecek Gençli Merkezi, Soğuksu Çamlık ve Güneşpark Evleri Macera Parkları, sosyal tesisler ve yeni camiiler gibi birçok proje hakkında da bilgi verdi. Tren hattının yılbaşında kullanılacağı müjdesini de veren Temel Karadeniz vatandaşlardan büyük alkış aldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.